Θεόδωρος Ηλιάδης - Προκόννησος, Παλάτια, Νέα Παλάτια 2012


Ημερομηνία Πέμπτη, 30 Αύγ 2012 @ 22:05
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας zogrizon



Απο τον (συμπατριώτη μας) Θεόδωρο Ευστρ. Ηλιάδη, επανεκδόθηκε βελτιωμενο και εμπλουτισμένο με πάμπολλα νεα στοιχεια, σχεδια, πληροφοριες και άφθονες σπάνιες φωτογραφιες,το αξιολογο βιβλιο του ΠΡΟΚΟΝΝΗΣΟΣ (Αλωνη, Αφυσια, Κουταλη, Μαρμαρας) ΠΑΛΑΤΙΑ ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ 2012, με αποκλειστικά δική του δαπανη!


Η υλη του σπουδαιου αυτου βιβλιου, ικανοποιητικά τεκμηριωμενη και γραμμενη σε γλωσσα απλή και ρωμαλεα, περιεχει αφθονα και σπανια ντοκουμεντα απο το απωτερο παρελθον της προγονικης Πατριδας, αλλα και πλουσια, λαογραφικα, ανθρωπολογικα, δημογραφικα, τοπογραφικα και πλειστα αλλα -μεγαλου ενδιαφερντος- στοιχεια και πληροφοριες. Είναι συνολικά 540 σελίδες..

Η αναγνωση θα αποτελεσει ιδαιτερη απολαυση για τους όπου γης συμπατριωτες..!




Βιογραφικό του συγγραφέα Θεόδωρου Ευστρ. Ηλιάδη

Γεννήθηκε στα Νέα Παλάτια το 1940. Φοίτησε στο νεοϊδρυθέν σχολείο της Σκάλας Ωρωπού και στο ιδιωτικό γυμνάσιο Ν. Παλατίων. Το 1956 εισήχθη στη Σχολή Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού "Ο Δημόκριτος" στη Χαλκίδα. Με το θάνατο του πατέρα του διακόπτει προσωρινά τις σπουδές του και τις ολοκληρώνει στη Σχολή "Πυθαγόρας" του Πειραιά.
Πτυχιούχος της Σχολής Εργοδηγών Σχεδιαστών Μηχανολογικού Σχεδίου εργάστηκε στην Ε.Ε.Υ. Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου των Νέων Παλατίων το 1982, αντιπρόεδρος, μετέπειτα πρόεδρος, το 1997 επίτιμος πρόεδρος και το 2009 επίτιμος πρόεδρος του Προκοννησιακού Συνδέσμου.
Παράλληλα με τη δουλειά του, η αγάπη για την ιδιαίτερη πατρίδα του τον ώθησε στη συλλογή πολύτιμου υλικού και στη χρονοβόρα μελέτη κάθε θέματος, που αφορά στα Παλάτια και στα Μαρμαρονήσια γενικότερα.

Βιβλία του:
1. "Προκόννησος - Παλάτια - Νέα Παλάτια", 2001.
2. "Προκόννησος - Παλάτια - Νέα Παλάτια", 2012 (επανέκδοση εμπλουτισμένη).


Μπορείτε να απευθύνστε (ταχυδρομικώς) απευθείας στο συγγραφέα για να προμηθευτείτε το βιβλίο.

Θεόδωρος Ευστρ. Ηλιάδης
ΜΑΡΜΑΡΑ 51
ΤΚ19015 ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3018.html