Τέλος ο Ριτζ για το Τόλμη και Γοητεία! Απολύθηκε!


Ημερομηνία Σάββατο, 25 Αύγ 2012 @ 01:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ποιος θα το έλεγε όταν το 1987 ξεκινούσε η σειρά "Τόλμη και γοητεία" ότι θα έχει τέτοια επιτυχία και θα κρατήσει στο χρόνο! Παρόλα αυτά το σήριαλ καλά κρατεί και μεταδίδεται και στην Ελλάδα τις μεταμεσονύχτιες ώρες από την ΕΤ3.. Απλά πλέον θα συνεχίσει χωρίς τον γόη Ριτζ (Ρον Μος) ο οποίος μαζί με τη Τέϊλορ, την Μπρούκ και τους υπόλοιπους, πλησίαζε στο να γίνει ΚΑΙ παππούς (στο σενάριο)!



Τελικά όμως θα ..υπάρξουν απώλειες στο κάστ, κι ο λόγος για τον Ρον Μος, ή αλλιώς τον Ριτζ Φόρεστερ, ο οποίος απολύθηκε.

Οι λόγοι, όπως αναφέρουν αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης είναι οικονομικοί, καθώς αρνήθηκε να μειώσει τις απολαβές του.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε , ανέφερε πως εκτός από τους οικονομικούς λόγους θα ήθελε επιτέλους να κάνει και κάτι διαφορετικό!

Ο Ρον Μος, πριν γνωρίσει επιτυχία και ξεκινήσει την καριέρα του σαν ηθοποιός, είχε ασχοληθεί με την μουσική, συμμετέχοντας σαν μπασίστας στο συγκρότημα "Πλέιερ" (Player) με τους οποίους μάλιστα είχε και μια νούμερο 1 επιτυχία, το "Baby come back" (Μωρό μου γύρισε πίσω). Στο αλμπουμ μάλιστα που περιέχει την επιτυχία αυτή συμμετέχει κι ο ίδιος σαν τραγουδιστής σε ένα τραγούδι, με τίτλο "Trying to write a hit song" (προσπαθώντας να γράψω ένα χιτάκι)..

Ακούστε το εδώ..



Το τραγούδι οπου τραγουδάει ο Ron Moss με τους Player, Τryin to write a hit song


Πηγή: ΝewsBeast







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3014.html