Διαγωνισμός: Χακέψτε το Chrome και κερδίστε 2 εκατομύρια δολάρια!


Ημερομηνία Δευτέρα, 20 Αύγ 2012 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiSΆλλον έναν διαγωνισμό hacking ετοιμάζει η Google με συνολικό χρηματικό έπαθλο 2 εκατομμύρια δολάρια. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες η Google, είχε προσφέρει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια, σε όσους κατάφερναν να hackάρουν με διάφορους τρόπους, τον δημοφιλή browser της, Chrome.Τώρα η Google με αφορμή το συνέδριο Hack In The Box, που θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στη Μαλαισία επανέρχεται με ένα νέο διαγωνισμό και προσφέρει συνολικά 2 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε: όποιος χρήστης καταφέρει και χρησιμοποιήσει τον ίδιο τον κώδικα του Chrome για να hackάρει τον δημοφιλή browser, θα κερδίσει 60.000 δολάρια, όποιος το κάνει με χρήση κάποιου webkit ή του kernel των Windows, κερδίζει 50.000 δολάρια ενώ η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον browser μέσω Flash ή drivers, κερδίζει 40.000 δολάρια.

Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το ότι η Google εκτός από τις επιτυχημένες προσπάθειες σκοπεύει να βραβεύσει και τις μη επιτυχημένες, που θα προσφέρουν στην εταιρεία χρήσιμες γνώσεις.
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article3011.html