Παντρεύονται κρυφά Μπραντ Πιτ - Αντελίνα Τζολί;


Ημερομηνία Παρασκευή, 10 Αύγ 2012 @ 17:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Φωτογράφοι, paparazzi και δημοσιογράφοι έχουν κατακλύσει την περιοχή της Var, στη νότιο Γαλλία, όπου βρίσκεται η κατοικία του Brad Pitt και της Angelina Jolie, καθώς έντονες φήμες αναφέρουν ότι το διάσημο ζευγάρι θα ενωθεί εκεί με τα δεσμά του γάμου, αυτό το Σαββατοκύριακο.



Ο Pitt και η Jolie έχουν αποκτήσει στην συγκεκριμένη περιοχή μια κατοικία, του 17ου αιώνα, και φήμες των τελευταίων ημερών θέλουν το ζευγάρι να είναι έτοιμο να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στην πολυτελή τους κατοικία.

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές αρνούνται πως υπάρχει πιθανότητα να τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού αυτό το σαββατοκύριακο στην περιοχή. Τοπικός αξιωματούχος ανέφερε ότι βάσει του γαλλικού νόμου, τα ζευγάρια πρώτα παντρεύονται στο δημαρχείο και δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνουν πολιτική τελετή στην κατοικία τους.

Αν και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την κατοικία του διάσημου ζευγαριού έχουν αυξηθεί, δεν υπάρχουν ενδείξεις για έντονες προετοιμασίες εντός των χώρων του Chateau Miraval.

Από τότε που έγινε γνωστός ο αρραβώνας του Brad Pitt και της Angelina Jolie είχαν κάνει την εμφάνιση τους οι φήμες περί γάμου των δύο ηθοποιών το καλοκαίρι στο σπίτι τους στη Γαλλία. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχόλιο από τους εκπροσώπους των δύο σταρ σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες.

Πηγή: ΑΝΤ1 οnline







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2995.html