Μαρία Μαγδαληνή - End of the road


Ημερομηνία Πέμπτη, 09 Αύγ 2012 @ 10:20
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Με την κυκλοφορία του πρώτου Digital Single "End of the road" (pop/dance) από τη Warner Music (παραγωγή Εικόναχος), εμφανίζεται στην ελληνική μουσική βιομηχανία η Μαρία Μαγδαληνή, υπογράφοντας η ίδια τους στίχους και την μουσική (featuring George Ps ενορχήστρωση). Δείτε το video clip που γυρίστηκε στο Do it στην Βάρκιζα και ακούστε το τραγούδι..


Η Μαρία Μαγδαληνή, είναι επηρεασμένη από το ευρυ φάσμα της μουσικής βιομηχανίας αλλά κυρίως από τον χώρο της Soul, Pop, RnB, Funky μουσικής. Εχει πολύχρονες σπουδές πάνω στη μουσική, στη φωνητική και στο πιάνο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, εχει ήδη συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτεχνες οπως τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Κώστα Μακεδόνα, Γλυκερία, Γιώργο Λιανό, Matisse και άλλους. Επίσης έχει εμφανιστεί και με διαφορες funky,rock & jazz μπαντες σε μεγαλες μουσικες σκηνες τόσο στην Αθηνα όσο και στη Θεσσαλονικη, γνωρίζοντας την επιτυχία και την υποστήριξη του κοινού.




Αυτή την περίοδο προγραμματίζει τις Live εμφανίσεις της, σε clubs της Ελλάδας και της Κύπρου, στα πλαισια της παρουσίασης του νέου της τραγουδιού.






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2993.html