Πάτησε με την φεράρι του τον αστυνομικό που τον έγραψε (βίντεο)


Ημερομηνία Τρίτη, 07 Αύγ 2012 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Αν έχεις παρκάρει την Ferrari 458 -αξίας 260 χιλιάδων δολαρίων-, σε απαγορευμένη ζώνη και ο αστυνομικός σου κόβει κλήση, άντε να του κλαφτείς λίγο, "για μια στιγμή το άφησα", 'είχα πάει τη άρρωστη μανούλα μου στο γιατρό" κι αν δεν πιάσει τελικά, πρέπει να δεχτείς την κλήση. Αν θέλεις να φανείς καλός, μπορείς ίσως και να μεταφέρεις το αυτοκίνητο σε ένα νόμιμο πάρκινγκ ώστε να συνεχίσεις τη δουλειά σου. Αυτό θα έκανε ένας νορμάλ άνθρωπος.

Aυτό δεν ισχυεί όμως για τον 28χρονο Τζούλιεν Τσάμποτ.


Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του βίντεο θαύμαζε το αυτοκίνητο στο Σόχο, ένας αστυνομικός έκοβε κλήση. Όταν ο ιδιοκτήτης του αμαξιού, Τζούλιεν, το αντιλήφθηκε, βγήκε από το ξενοδοχείο που βρισκόταν, αρνήθηκε να πάρει την κλήση από τον αστυνομικό και μπήκε στο αυτοκίνητο για να φύγει.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός έβαλε το πόδι του κοντά στη ρόδα για να τον εμποδίσει. Τότε, ο Τζούλιεν, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πάτησε το γκάζι και πάτησε το πόδι του αστυνομικού.

Η συνέχεια στο αποκαλυπτικό βίντεο... Η κατάληξη πάντως (για την ιστορία) δεν ήταν υπέρ του οδηγού (οπως ίσως συμπεραίνετε από τη φωτο).










Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2989.html