Καταργεί την εφαρμογή του YouTube στο iOS 6 η Apple


Ημερομηνία Τρίτη, 07 Αύγ 2012 @ 17:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



H Apple ανακοίνωσε ότι από την επόμενη γενιά του λειτουργικού της, iOS 6, θα απουσιάζει κι η εφαρμογή του YouTube που ήταν διαθέσιμη από το πρώτο iPhone όταν αυτό κυκλοφόρησε στην αγορά το 2007, εντείνοντας τη διαμάχη της με την Google.



Με την κίνηση αυτή, οι κάτοχοι iPhone και iPad, οι οποίοι θα θέλουν να επισκεφτούν το YouTube, θα πρέπει να μπουν μέσω του browser κι όχι κατευθείαν από την εφαρμογή, όπως έκαναν μέχρι σήμερα.

Η Apple έχει ήδη καταργήσει την εφαρμογή από την τελευταία beta έκδοση του iOS 6 κι αυτή δε θα υπάρχει καθόλου όταν το iOS 6 είναι διαθέσιμο κι επίσημα στο κοινό αργότερα μέσα στο 2012.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η αλλαγή οφείλεται στο γεγονός ότι έληξε η άδεια χρήσης της εφαρμογής στο iOS: "Η άδεια να περιλαμβάνεται η εφαρμογή YouTube στο iOS έχει λήξει, οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το YouTube μέσω του Safari κι η Google επεξεργάζεται μια νέα YouTube εφαρμογή, ώστε να είναι διαθέσιμη στο App Store."

Παράλληλα, εκπρόσωπος του YouTube δήλωσε: "Εργαζόμαστε με την Apple για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες iOS συσκευών θα έχουν την καλύτερη δυνατή YouTube εμπειρία."

Πηγή: Ημερησία






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2988.html