Paranormal Activity 4: η τέταρτη συνέχεια της ταινίας (τρέιλερ)


Ημερομηνία Παρασκευή, 03 Αύγ 2012 @ 20:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Η τέταρτη ταινία της σειράς θρίλερ Μεταφυσική Δραστηριότητα (Paranormal Activity) είναι γεγονός και το πρώτο τρέιλερ ήδη κυκλοφόρησε και  σας το παρουσιάζουμε σήμερα. Στην αυτή ταινία πρωταγωνιστούν η Katie Featherston και η Μia Rose Frampton ενώ η σκηνοθεσία είναι της Ariel Schulman και του Henry Joost. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Οκτωβρίου αυτής της χρονιάς. Δείτε τώρα το τρέιλερ!


Με το τρέιλερ να έχει λοιπόν κυκλοφορήσει και επίσημα, δίνοντας μας μια ιδέα για το τι μας περιμένει στο Paranormal Activity 4, η εταιρία παραγωγής απευθύνεται στους φανατικούς της "σειράς" που θέλουν να το δουν πρώτοι. Συγκεκριμένα, σε 25 πόλεις σε όλον τον κόσμο, η ταινία θα παιχτεί νωρίτερα από την προγραμματισμένη πρεμίερα στις 19 Οκτωβρίου 2012.

Συγκεκριμένα, μέσω του facebook και της "Want it" εφαρμογής που λάνσαρε η Paramount στην σελίδα της ταινίας Μεταφυσική Δραστηριότητα εκεί, οι φίλοι της ταινίας μπορούν να ζητήσουν την προβολή της ταινίας στην δική τους πόλη. Ηδη, πολλές δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν ψηφίσει για να έρθει η πρώτη προβολή στη πόλη τους, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά. Η ψηφοφορία θα λήξει στις 11 Οκτωβρίου και τότε θα ανακοινωθούν οι 25 πόλεις μέσω της ίδιας σελίδας στο facebook αλλά και στο επίσημο site της ταινίας Paranormal Activity.

Για την ώρα και μέχρι τότε, πάρτε μια ιδέα από την ταινία βλέποντας το τρειλερ..


To τρειλερ της ταινίας Μεταφυσική Δραστηριότητα 4







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2984.html