Χουάν Κάρλος: Η πτώση ενός βασιλέως


Ημερομηνία Παρασκευή, 03 Αύγ 2012 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Και οι βασιλιάδες έχουν άτυχες στιγμές. Αυτό πλέον το γνωρίζει καλά ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του σε σαφάρι πριν από μερικούς μήνες όπου έσπασε τον γοφό του, την Πέμπτη είχε ένα νέο ατύχημα: μια βασιλική πτώση (μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού ήταν king size τούμπα) στη Μαδρίτη. Για καλή μας τύχη, καταγράφηκε από τους φωτογράφους και τις κάμερες. Οπως και αργότερα στην συνέντευξη τύπου, η μελιτζανί -από την πτώση- μύτη του (φωτο και video).


Την ώρα που περνούσε από την είσοδο του υπουργείου Aμυνας, ο Ισπανός βασιλιάς γλίστρησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο έδαφος.

Πολλοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί και παρά την πτώση του ο Ισπανός μονάρχης συνέχισε ακάθεκτος την επίσκεψή του και μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για τις δηλώσεις του, με εμφανή σημάδια ατυχήματος στη μύτη και στα χείλη.

O Χουαν Κάρλος σκονταφτει και πέφτει σε μια βασιλικών διαστάσεων τούμπα..


Το σαφάρι
Το ατύχημα, όμως, που είχε τον περασμένο Απρίλιο στη διάρκεια σαφάρι ελεφάντων στην Μποτσουάνα τού στοίχισε πολύ περισσότερο από τα ίδια τα τραύματα που υπέστη.

Εξαιτίας του ατυχήματος που είχε, αποκαλύφθηκε το πανάκριβο ταξίδι που οργάνωσε ο Χουάν Κάρλος στην αφρικανική χώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ισπανία -και μάλιστα εν αγνοία της ισπανικής κυβέρνησης- αναγκάζοντάς τον να ζητήσει δημόσια συγνώμη.




Πηγή: Εθνος






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2983.html