Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τα Windows 8


Ημερομηνία Παρασκευή, 03 Αύγ 2012 @ 15:20
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Το τελικό βήμα έκανε η Microsoft πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου λειτουργικού συστήματός της, των Windows 8. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς, η νέα έκδοση Windows RTM (Release to manufacturing) σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανάπτυξης και δοκιμής του προϊόντος, καθώς και τη διάθεσή του στους συνεργαζόμενους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλου εξοπλισμού (hardware), ώστε να προετοιμαστούν έγκαιρα για τη διάθεση των νέων Windows στο ευρύ κοινό στις 26 Οκτωβρίου.


Με την ολοκλήρωση της έκδοσης Windows 8 RTM, οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές θα μπορούν να προετοιμάσουν τα προϊόντα τους για την παγκόσμια διάθεση των Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου του 2012. Η έκδοση RTM σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του κώδικα, όπως έχει διαμορφωθεί σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις των πελατών και των παραγωγών λογισμικού που δοκίμασαν τις προηγούμενες εκδόσεις, η διάθεση των οποίων ξεκίνησε από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Oι λοιποί επαγγελματίες της πληροφορικής και οι συνεργάτες τους θα έχουν έγκαιρη πρόσβαση στον τελικό RTM κώδικα, λίγο αργότερα μέσα σε αυτό το μήνα.

Οι ημερομηνίες - κλειδιά είναι οι εξής:

15 Αυγούστου: Οι developers που αναπτύσσουν νέες εφαρμογές για τα Windows 8, θα μπορούν να «κατεβάσουν» την τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της ειδικής συνδρομής MSDN, καθώς και να επισκεφθούν το κέντρο ανάπτυξης (Windows Dev Center) προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στην τελική έκδοση του Visual Studio 2012.

15 Αυγούστου: Οι επαγγελματίες της πληροφορικής που δοκιμάζουν τα Windows 8 σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, θα έχουν πρόσβαση στην τελική έκδοση των Windows 8 μέσω της συνδρομής TechNet.

16 Αυγούστου: Οι πελάτες που διαθέτουν το Microsoft Software Assurance για Windows, θα μπορούν να «κατεβάσουν» την έκδοση των Windows 8 Enterprise μέσω του κέντρου εξυπηρέτησης Volume License Service Center (VLSC), που τους επιτρέπει να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να αρχίσουν να υιοθετούν τα Windows 8 Enterprise στον οργανισμό τους.

16 Αυγούστου: Τα μέλη του δικτύου Microsoft Partner Network θα έχουν πρόσβαση στα Windows 8.

20 Αυγούστου: Οι πάροχοι Microsoft Action Pack Providers (MAPS) θα αποκτήσουν πρόσβαση στα Windows 8.

1η Σεπτέμβριου: Οι πελάτες του Volume License χωρίς Software Assurance θα μπορούν να αγοράσουν τα Windows 8 μέσω των μεταπωλητών Microsoft Volume License Resellers.


Οι παραγωγοί προγραμμάτων λογισμικού (developers) μπορούν να επισκεφθούν το Windows Dev Center για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία και τις πηγές που χρειάζονται προκειμένου να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν και να διαθέσουν εφαρμογές στο Windows Store. Ενώ όλες οι εφαρμογές κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πιλοτικών εκδόσεων «Consumer Preview» και «Release Preview» των Windows 8 ήσαν δωρεάν, στην έκδοση RTM οι developers μπορούν να ξεκινήσουν τη χρέωση των εφαρμογών.

Η διάθεση των Windows 8 στο ευρύ κοινό θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου. Επιπλέον, από εκείνη την ημερομηνία, οι σημερινοί χρήστες των Windows θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν σε Windows 8 καταβάλλοντας ένα ποσό που θα ξεκινάει από 29,99 ευρώ. Ακόμα, εάν ένας χρήστης αγοράσει σήμερα έναν υπολογιστή με Windows 7, θα μπορεί την ημέρα της γενικής διάθεσης των Windows 8 να αγοράσει μια αναβάθμιση σε Windows 8 Pro στην τιμή των 14,99 ευρώ.

Όσοι χρήστες επιθυμούν να δοκιμάσουν μια προ-έκδοση των Windows 8 πριν από την ευρεία διάθεσή΄τους, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://preview.windows.com και να «κατεβάσουν» την έκδοση Windows 8 Release Preview.


Πηγή: capital.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2982.html