Ενθουσιασμένοι οι Τραβόλτα και Ντε Νίρο με τα ελληνικά νησιά (video)


Ημερομηνία Κυριακή, 29 Ιούλ 2012 @ 18:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΤα ελληνικά νησιά γυρνούν τις τελευταίες ημέρες ο Τζον Τραβόλτα και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, έχουν να λένε για τη φιλοξενία που δέχονται από τους κατοίκους και το θαυμασμό τους για την ομορφιά των ελληνικών νησιών. Δείτε το βίντεο και τι είπαν στο Νίκο Αλιάγα που τους εντόπισε και μίλησε μαζί τους στις διακοπές τους στα νησιά.Κάνοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα ο Τραβόλτα και ο Ντε Νίρο μίλησαν στον Νίκο Αλιάγα και το ρεπορτάζ κάνει τον γύρο του κόσμου.

“Είδα παντού ευτυχισμένους ανθρώπους. Όλα είναι ήρεμα, αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής στην Ελλάδα”, είπε ο Τζον Τραβόλτα ενθουσιασμένος στον Νίκο Αλιάγα στο Euronews. “Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να επισκεφτώ κάθε νησί της!”, συνεχίζει ο διάσημος ηθοποιός. Στην συνέχεια της συνέντευξης, αναφέρθηκαν στην διασκευή της “Μισιρλού” του Τσιτσάνη για την ταινία Pulp fiction.
«Μερικές φορές οι ειδήσεις κάνουν τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα απ' ότι είναι, αλλά εδώ είναι σαν όνειρο!»,δήλωσε ο Τζον Τραβόλτα σχετικά με το πραγματικό κλίμα που συνάντησε κατά την επίσκεψή του στα ελληνικά νησιά.

Ενώ στην συνέχεια άρχισε να παίζει με το κομπολόι που του χάρισε ο Νίκος Αλιάγας λέγοντάς του «αυτό είναι ένα κομπολόι. Ο αληθινός Έλληνας παίζει με αυτό και δε χρειάζεται να λέει κάτι, απλώς το κρατάει και αφήνει το χρόνο να περνάει».

Κι εκείνος με τη σειρά του το πήρε και του απάντησε: «Ναι, τώρα θα κοιτάω τους φίλους μου».

Αντίστοιχα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σαφώς πιο λιγομίλητος, δήλωσε ότι «αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και η ξεναγός μας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, μας πρόσεξε και μας έχει γυρίσει. Όλα είναι τέλεια, όλοι είναι καταπληκτικοί και θα ξαναέρθω. Θα δω όλα τα ελληνικά νησιά που υπάρχουν!»

Οι δύο ηθοποιοί φάνηκαν ενθουσιασμένοι με την Ελλάδα και δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν σύντομα.


Και στο Μουσείο της Ακρόπολης για πριβέ ξενάγηση

Μετά την μίνι-περιοδεία τους στα ελληνικά νησιά με την θαλαμηγό της οικογένειας Λάτση, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζον Τραβόλτα βρέθηκαν στο νέο Μουσείο Ακρόπολης. Και μάλιστα με «ξεναγό» την Μαριάννα Λάτση.

Ήταν γύρω στις 8.30 το βράδυ όταν ένα μικρό πούλμαν βρέθηκε να διασχίζει τη Διονυσίου Αεροπαγίτου για να καταλήξει μπροστά στην κεντρική είσοδο του κλειστού για το κοινό νέου Μουσείου Ακρόπολης. Επιβάτες του, οι οικογένειες Ντε Νίρο-Τραβόλτα και η Μαριάννα Λάτση που εκτελούσε χρέη οικοδέσποινας. Με το που κατέβηκαν οι δυο σταρ, άρχισαν να φωτογραφίζουν για μερικά λεπτά τον Παρθενώνα, πριν περάσουν στο εσωτερικό. Εκεί τους περίμεναν οι υπεύθυνοι του μουσείου, που τους καλωσόρισαν και ξεκίνησαν την πριβέ ξενάγηση.

 Οι δυο σταρ, ντυμένοι με σπορ περιβολή, ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετοι και δεν σταμάτησαν να κάνουν ερωτήσεις για τα εκθέματα καθώς διάσχιζαν τον έναν μετά τον άλλο τους ορόφους του μουσείου. Συνολικά η ξενάγηση κράτησε πάνω από μια ώρα.


Πηγές: τρομακτικό, you-tube, euronews, Greek reporter, madata, newsbeast, i-kyprosΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2976.html