Διαζύγιο για Τομ Κρουζ και Κεϊτι Χολμς


Ημερομηνία Σάββατο, 30 Ιούν 2012 @ 23:40
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΕίδηση "βόμβα" ήταν για το Χόλιγουντ ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την σύζυγο του Κέιτ Χολμς. Όχι μόνο γιατί η θλιβερή είδηση αφορά ένα διάσημο ζευγάρι αλλά και για τα (πολλά) εκατομμύρια δολλάρια που παίζονται γύρω από αυτόν τον χωρισμό...  Βέβαια, υπήρχαν και οι κακές γλώσσες που σχεδόν από την αρχή του γάμου έλεγαν ότι δεν προκειται να κρατήσει και πολύ.


Ο λόγος του εν λόγω σχολίου προέκυπτε από το γεγονός ότι το προγαμιαίο συμβόλαιο τους ήταν κάτι παραπάνω από σκληρό.

100 σελίδες με όρους που δεν χωράει ο κοινός νους αναμένεται τώρα να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην μοιρασιά της αμύθητης περιουσίας του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Κέιτ εκτός ότι θέλει την αποκλειστική κηδεμονία της μικρής ζητάει να… διαπραγματευτούν ξανά τους όρους, που της έδωσαν 3 εκατ. δολάρια για την γέννηση της κόρης της (αυτό ανέφερε το συμβόλαιο)!

Το συμφωνητικό αναφέρει ότι για κάθε χρόνο που το ζευγάρι έμενε παντρεμένο η ηθοποιός θα λάμβανε από τον σύζυγο 3 εκατ. δολάρια, ενώ με την συμπλήρωση 11 ετών γάμου θα περνούσε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό των 33 εκατ. δολαρίων και τα κλειδιά από το σπίτι – παλάτι στην Καλιφόρνια.

Tom Cruise - Katie Holmes  - οι παλιές ευτυχισμένες μέρες


Επειδή ο φλογερός έρωτας έσβησε στα πέντε χρόνια και κάτι ψιλά, η Κέιτ «κινδυνεύει» να πάρει μόνο 15 εκατομμύρια και την βίλα αξίας 35 εκατ. δολαρίων στην περιοχή του Μπέβερλι Χιλς.

Αλλά με μια περιουσία που ξεπερνά τα 275 εκατομμύρια δολάρια η Κέιτ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πολύ την ύπαρξη της Σούρι, για να αποκτήσει περισσότερα.


Οι λόγοι του χωρισμού

Τι είδε όμως η Κέιτι Χολμς και έκλεισε ραντεβού με το δικηγόρο της;

Ο γάμος του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς έλαβε τέλος, επειδή ο ηθοποιός ήθελε να «έχει τον έλεγχο σε οτιδήποτε συνέβαινε στην οικογένεια».

Αυτός είναι, σύμφωνα με το περιβάλλον της Χολμς ο κύριος λόγος της οριστικής ρήξης. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής φέρεται να ήταν το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού «W».

Σε αυτό, ο Τομ Κρουζ ποζάρει ως «Στέισι Τζαξ», ο ροκ χαρακτήρας που υποδύεται στην ταινία «Rock of Ages». Ως εδώ καλά. Όμως, αριστερά και δεξιά του, ποζάρουν ηδυπαθώς δύο ιδανικές groupies, που έκαναν τα νεύρα της Κέιτι να εκραγούν!

Tom Cruise as Staicie Jax

Τι κι αν η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας; Η ζήλια δεν έχει λογική ούτε και όρια..

Πηγή: Star, Newsbeast, iKypros

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2967.html