Aνδρας πήδηξε από την Ακρόπολη!


Ημερομηνία Πέμπτη, 28 Ιούν 2012 @ 10:55
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΑπόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα; Ένας άνδρας, ηλικίας 42 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε πριν λίγο (το πρωί της Πέμπτης) στο κενό, από το σημείο που βρίσκεται ο πέτρινος τοίχος, στον αύλειο χώρο του Παρθενώνα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, προς το παρόν, εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας έπεσε από ύψος 18 μέτρων στο χώρο του αρχαίου θεάτρου του Διονύσου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων τουριστών.

Η αστυνομία απέκλεισε άμεσα το χώρο και η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και οκτώ άνδρες, που διέσωσαν τον άντρα, ο οποίος έφερε πολλαπλά κατάγματα και ήταν γεμάτος με αίματα στο κεφάλι. Από θαύμα ο άνδρας ήταν ζωντανός, όταν έφτασε εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» (κατά άλλα μέσα στο "Ευαγγελισμός"), όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ενδεικτικό της αναστάτωσης που επικράτησε είναι το γεγονός ότι ο άντρας είναι αλλοδαπός, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ η πυροσβεστική αναφέρει ότι πρόκειται για Έλληνα.

Σήμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος Χ.Ρ. τελικά δεν τα κατάφερε και απεβίωσε όσο νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού λίγες ώρες μετά την διακομιδή του εκεί.

Οπως μεταδίδει το NewsIt.gr, o Χ.Ρ. έπεσε από τα τείχη της Ακρόπολης για να καταλήξει πέφτοντας πολλά μέτρα κάτω, στα βράχια ακριβώς πίσω από τον χώρο του θεάτρου του Διονύσου.

Οι φύλακες ενημέρωσαν άμεσα τόσο την αστυνομία όσο και την πυροσβεστική που έστησε μεγάλη επιχείρηση καθώς το σημείο είναι εξαιρετικά δύσβατο.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία καθώς από το σοκ της πτώσης ήταν ακίνητος και δεν έδινε σημεία ζωής.

Οι διασώστες όμως που τον πλησίασαν διαπίστωσαν πως ήταν ζωντανός και σήμαναν συναγερμό. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν ως το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχει πολλά κατάγματα σε όλο το σώμα από την πτώση. "Πάρτε με από εδώ!Πονάω παντού", έλεγε στους διασώστες του.

Μάρτυρες λένε ότι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο σημείο πλάι στον τελευταίο κίονα του Ναού στο σημείο κοντά στον γερανό. Ίσως, λένε, έκανε κάποια παρακινδυνευμένη κίνηση, έχασε την ισορροπία του και έτσι βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 42 ετών. Μιλούσε ελληνικά, είπε χαρακτηριστικά στους πυροσβέστες όταν τον προσέγγισαν “θέλω να φύγω από εδώ”, αλλά ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστα τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Αλλες πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του κάποιο χαρτί με τα στοιχεία του, αλλά προφανώς μέχρι να ειδοποιηθούν οι δικοί του (ειδικά με την κακή κατάληξη που είχε τελικά το περιστατικό) προφανώς δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα..

Tελευταία ενημέρωση
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για υπάλληλο της Αγροτικής Τράπεζας που εργαζόταν στο κατάστημα της οδού Πανεπιστημίου.

Το πρωί ο 42χρονος πήγε κανονικά στην εργασία του, αλλά κάποια στιγμή είπε στους συναδέλφους του ότι είχε κάποια δουλειά και έφυγε.


Πηγή: Πρώτο Θέμα, Mega TV, NewsIt, Eθνος


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2960.html