Και όποιον πάρει ο Χάρης, παράσταση με τον Χάρρυ Κλύνν


Ημερομηνία Τετάρτη, 27 Ιούν 2012 @ 05:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSH νύχτα φεύγει, ο μισθός φεύγει, η σύνταξη φεύγει, η Τρόικα μένει και… ο Χάρρυ Κλυνν έρχεται στο Θέατρο Βράχων, συμμετέχοντας στο Φεστιβάλ Βύρωνα με τη μουσικοθεατρική παράσταση “Και όποιον πάρει ο Χάρης”.


O Γελωτοποιός της Ρωμιοσύνης επιστρέφει στο «τόπο του εγκλήματος» με τη γλώσσα που κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει και… ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ!

Αλίμονο για τους εχθρούς, καλή κουβέντα δεν θα πει, αλλά με τους φίλους που θα έρθουν θα γίνουν όλοι μια παρέα.

Ο Μέγας αλχημιστής της χαράς και του φωτός που πειραματίστηκε, δημιούργησε, επηρέασε, ξανά σε θέση μάχης… Κυρίες και κύριοι stand up comedy από τον γεννήτορα του είδους!

Όπως πάντα, έτσι και τώρα… Χάρρυ Κλυνν και πάσης Ελλάδος άμα λάχει να 'ουμ'! Σπάει τις βιτρίνες της υποκρισίας και ξεγυμνώνει τους «αυτοχρισμένους αυτοκράτορες της εξουσίας και του κατεστημένου!».

Το χιούμορ του έχει μέσα στη συνταγή του πολλή απελπισία, άρωμα ειρωνείας, πολύ σαρκασμό (και αυτοσαρκασμό) - και μια μεγάλη δόση δαιμονικής τρέλας, ουτοπικής αυθαιρεσίας και αναρχικής ευφορίας.

Γιατί ο Χάρρυ Κλυνν γέννησε τους ρόλους που δεν γέρασαν ποτέ.

Μαζί του σολίστες μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τραγουδίστριες και τα τραγούδια που τους διάλεξε ένα κι ένα.

Τα πιο όμορφα έντεχνα, τα πιο ωραία λαϊκά με τους Ηλία Κλωναρίδη, Μαίρη Δούτση, Δαμιανό Νικολαίδη, Ιροντίνα, Δημήτρη Μιναρετζή και την μπάντα των ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ με τους Γιάννη Οικονομιδη, Χάρη Καπετανάκη, Δημήτρη Γιαλαμά, Δημήτρη Βαργιαμίδη, Γιώργο Κανακάρη, Oleg Chaly και Ιάκωβο Νικολαίδη.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ!

«Από εκείνα τα μάτια του, τα γεμάτα εξυπνάδα και πονηριά, από εκείνη την πιπεριά, τη μύτη του, βγαίνει δριμιά η μυρουδιά της κωμωδίας, μιας κωμωδίας ρωμαλέας και υγιούς, που μπορεί να παράγει ταυτόχρονα τον άγριο καγχασμό και την ιερή αγανάκτηση, τη συγκίνηση και τον θυμό, τη συμπόνια μαζί με το λυτρωτικό ασυγκράτητο γέλιο, υλικά πολύτιμα που μας έρχονται από παλιούς αιώνες, από τα διπλόκαρα με τρυγητάδες, απ’ τα πατητήρια του σταφυλιού, απ' τ' αλώνια του ψωμιού και τη μεγάλη Δημοκρατία.

Γι αυτόν το λόγο φεύγουμε από το Χάρρυ Κλυνν ανακουφισμένοι. Αισθανόμαστε ότι λίγο ξεπλυθήκαμε, ότι λίγη λάσπη έχει φύγει από πάνω μας».
Kώστας Kαζάκος

Links:
Harry-klynn.gr

Ημέρα & Ώρα:
Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 21.00
(Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30)

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Προπώληση:
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 -Εντός Στοάς - Τηλ: 210 3608 366)
Η προπώληση στο Tickethouse ξεκινάει την Παρασκευή 29 Ιουνίου.

Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει στο harryklynn.eventbrite.com.
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2957.html