Λυκαβηττός - συναυλίες για το καλοκαίρι 2012


Ημερομηνία Τρίτη, 26 Ιούν 2012 @ 23:30
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Το Θέατρο του Λυκαβηττού -αγαπημένο σε πολλούς «θαμώνες», που στο χώρο αυτό παρακολούθησαν μερικές από τις πιο σημαντικές συναυλίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών – ανοίγει και εφέτος το καλοκαίρι τις πόρτες του για το κοινό. Στα «μουσικά γεγονότα» των μηνών που ακολουθούν, «πρωταγωνιστούν» σημαντικοί καλλιτέχνες, που έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας στο παρελθόν και εφέτος ανανεώνουν το ραντεβού τους μαζί μας.


Οι Pink Martini, το συγκρότημα με οικουμενική ταυτότητα και μουσικές, εμπνευσμένες από όλα τα μέρη του κόσμου επιστρέφουν εφέτος στην Αθήνα. Στις Μελωδίες τους μεταφέρουν την «ατμόσφαιρα» από τη σημερινή Νέα Υόρκη, την Αβάνα του '30, τη Γαλλία του Μεσοπολέμου, αλλά και την Κίνα. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις μοιάζουν λοιπόν με αστραπιαία ταξίδια στα διάφορά μέρη του πλανήτη στα οποία το κοινό καλείται να συμμετέχει με τη φαντασία και τις αισθήσεις του.

Ημέρα εμφάνισης: 11 Ιουλίου

Τιμή εισιτηρίου 25 €

Προπώληση εισιτηρίων: www.i-ticket.gr, www.ticket-services.gr, Puplic, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου).



Οι Dandy Warhols, οι Αμερικανοί εκπρόσωποι του ψυχεδελικού ροκ θα εμφανιστούν για μία συναυλία στη χώρα μας στις 12 Ιουλίου, στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Το τραγούδι τους «Bohemian Like You», τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς το 2001. Συνολικά, έχουν ηχογραφήσει ως τώρα 7 άλμπουμ. Το πιο πρόσφατο από αυτά κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και έχει τον τίτλο «This Machine».

Τιμές εισιτηρίων:: Τα πρώτα χίλια κοστίζουν 30 € , τα επόμενα 35 € , ενώ από το χώρο του θεάτρου κοστίζουν 38 €.

Σημεία προπώλησης: Ticket House και Public. Ηλεκτρονικά στο www.ticketpro.gr



Ο Morrissey, ο Βρετανός μουσικός, άλλοτε ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των Smiths θα εμφανιστεί στο Λυκαβηττό στις 16 Ιουλίου για να χαρίσει (για μια ακόμη φορά) στο κοινό αγαπημένες Ποπ και Ροκ μελωδίες.

Τιμή εισιτηρίων: 35 € και 40 € από το ταμείο

Προπώληση: www.ticketarena.gr, Tickethouse και Public



Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναντιούνται στη σκηνή του Λυκαβηττού στις 18 Ιουλίου, για μια συναυλία με αντιπροσωπευτικές μελωδίες από το ρεπερτόριο της σύγχρονης, έντεχνης, Ελληνικής μουσικής. Τη συγκεκριμένη βραδιά, οι ερμηνευτές και τραγουδοποιοί θα παρουσιάσουν τραγούδια από τις παλαιότερες δισκογραφικές δουλειές τους, αλλά και νεότερες επιτυχίες.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Η προπώληση γίνεται από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42)



Οι Dead Can Dance, γνώριμοι εκπρόσωποι της ατμοσφαιρικής μουσικής, που σχηματίστηκαν στην Αυστραλία το 1981, θα εμφανιστούν στο θέατρο του Λυκαβηττού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους που θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013 και πραγματοποιείται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Dead Can Dance

Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 28 €, ενώ μετά την εξάντλησή τους θα κοστίζουν 35 €. Το εισιτήριο στο ταμείο θα κοστίζει 40 €.

Προπώληση εισιτηρίων: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς).

Πηγή: ΕΡΤ






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2956.html