Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Τεχνόπολη


Ημερομηνία Παρασκευή, 08 Ιούν 2012 @ 09:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΤην Δευτέρα 25 Ιουνίου, ο Κωστής Μαραβέγιας & oι Maraveyas Ilegal προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει παρέα με τη νέα του πολυμελή μπάντα και με τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» στις αποσκευές του. Ένα καλοκαιρινό (υπερ)θέαμα με καλεσμένους από τη γειτονιά αυτής της πόλης, ερωτικά εμβατήρια, επαναστατικά τζαμαρίσματα, παρέλαση εξαίσιων μουσικών οργάνων και, φυσικά, πολύχρωμα πουκάμισα.


Πολλοί special guests θα βοηθήσουν να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα του Maraveyas Ilegal, ο οποίος επιστρέφει στην Τεχνόπολις ένα χρόνο μετά τo sold out live του εκεί και μετά από έναν πετυχημένο συναυλιακό χειμώνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αεικίνητος, δημιουργικός, εμπνευσμένος (μαζί με το δίσκο «Λόλα» κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο που συνοδεύει το άλμπουμ) και πάντα κεφάτος, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ασταμάτητο ρυθμό και την ενέργεια που χαρακτηρίζει κάθε εμφάνισή του και τον έχει αναγάγει σε έναν από τους κορυφαίους και πιο εμπορικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς της χώρας, έχοντας δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ

Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Μετά την εξάντλησή των 500 πρώτων, η προπώληση θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ, τιμή που θα ισχύει και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Σημεία προπώλησης: Public - Τεχνόπολις - www.viva.gr


Διαβάστε επίσης σχετικά:
Κωστής Μαραβέγιας + Leόn στην Τεχνόπολις
Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal
Φίλιππος Πλιάτσικας - Sinead O'Connor μαζί στο Καραϊσκάκη
Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και άλλοι ..ύποπτοι στην X-εδρα
H Ορχήστρα του Δρόμου στο Αττικό Αλσος
Maraveyas Ilegál ζωντανά στο Fuzz, Σάββατο 3 Μαρτίου


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2947.html