Αφησε το μωρό στην οροφή του αυτοκινήτου και ..ξεκίνησε!


Ημερομηνία Πέμπτη, 07 Ιούν 2012 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΙσως το έχετε ακούσει (ή το έχετε πάθει) με πράγματα που αφήνετε για λίγο στην οροφή του αυτοκινήτου σας, για να βρείτε τα κλειδιά σας, ή να ανοίξετε τις πόρτες του οχήματος και τα ξεχνάτε.. Ισως έχετε ακούσει και την ιστορία με εκείνον τον οδηγό που άφησε το ταψί με τα γεμιστά της μαμάς στην οροφή και στο πρώτο φρενάρισμα προσγειώθηκαν στο καπώ του (και πίστευε ότι κάποιος του πετάει ταψιά με γεμιστά από το μπαλκόνι του). Αλλά με μωρό στο ρηλάξ του, σίγουρα δεν το έχετε ξανακούσει!


Μια γυναίκα που κάπνιζε μαριχουάνα συνελήφθη το Σάββατο στο Φοίνιξ επειδή κατά λάθος οδήγησε το αυτοκίνητό της έχοντας ξεχάσει τον μόλις πέντε εβδομάδων γιό της δεμένο στο παιδικό του κάθισμα πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου.

Το βρέφος έπεσε από το αυτοκίνητο στη μέση μιας διασταύρωσης και βρέθηκε άθικτο και δεμένο ακόμα στο κάθισμά του.

Η 19χρονη μητέρα Καταλίνα Κλάουζερ κρατείται στη φυλακή κατηγορούμενη για κακοποίηση ανηλίκου και επίθεση. Το βρέφος μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της περιοχή και τελεί υπό την προστασία των Υπηρεσιών Προστασίας Παιδιών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Κλάουζερ και ο σύντροφός της κάπνιζαν χασίς σε ένα πάρκο και έφυγαν παίρνοντας μαζί τους το βρέφος για να αγοράσουν μπίρα, αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο και ο φίλος της συνελήφθη ως ύποπτος ότι οδηγούσε υπό την επήρεια επικίνδυνων ουσιών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Κλάουζερ ήταν τόσο ταραγμένη με τη σύλληψη του συντρόφου της που πήγε στο σπίτι ενός φίλου της και κάπνισε ένα ή δύο τσιγάρα με χασίς, είπε ο Χολμς.

Τα μεσάνυχτα περίπου έφυγε, με το βρέφος να κοιμάται στο παιδικό κάθισμα το οποίο τοποθέτησε πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τον ίδιο. Η Κλάουζερ κατάλαβε ότι το παιδί της έλειπε όταν πλέον έφθασε στο σπίτι της.

Πηγή: ΑΛΛΗ ΟΨΗ / e-go


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2945.html