Αυτοβιογραφία κυκλοφορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης


Ημερομηνία Κυριακή, 03 Ιούν 2012 @ 16:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΤην αυτοβιογραφία του έγραψε και κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδος, του Ολυμπιακού (και παλιότερα του Παναθηναϊκού) Αντώνης Νικοπολίδης. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "ο Αγώνας της Ζωής μου". Ο αγαπητός σε πολλούς (και πολλές) ποδοσφαιριστής, κατά πολλούς ο George Clooney της Ελλάδας, παρότι μπήκε πρόσφατα μόλις στην 4η δεκαετία της ζωής του νιώθει πως έχει πολλά να πει και να αφηγηθεί, σε αρκετά ερωτήματα να απαντήσει, και το κάνει μέσα από αυτήν την έκδοση της MVPublications.Το βιβλίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα κεντρικά βιβλιοπωλεία μέσα στον Ιούνιο.


Σας παραθέτουμε το δελτίο τύπου..

"Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε σας ενημερώσουμε ότι στις αρχές Ιουνίου κυκλοφορεί στα κεντρικά βιβλιοπωλεία όλης της Ελλάδας, η
αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη, που τιτλοφορείται «Ο αγώνας της ζωής μου» (τιμή 16,90 ευρώ).

Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι πρόκειται για τον πρώτο από τους ήρωες του Euro 2004 και κατά συνέπεια τους σούπερ σταρ της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δοκιμάζει να καταγράψει την κοινωνική και αθλητική διαδρομή του μέσα από μία αυτοβιογραφία.

Το βιβλίο «Αντώνης Νικοπολίδης - Ο αγώνας της ζωής μου» εκδίδεται από την MVPublications, μία εκδοτική εταιρία που αποκλειστικό στόχο έχει να καλύψει το χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας (και σε δευτερεύοντα ρόλο της βιογραφίας) σε ελληνικό επίπεδο, μέσα από ένα διαφορετικό ύφος, όπου ο κοινωνικός ρόλος του εκάστοτε αθλητή, αναδεικνύεται ισάξιος της αθλητικής οντότητάς του. Διότι οι μεγάλες Ελληνες άνθρωποι των σπορ, έχουν πολλά να διδάξουν τους διαδόχους τους μέσα από προσωπικά βιώματα και στάσεις ζωής, που ίσως να μην αφορούν αποκλειστικά αθλητικούς άθλους."

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2938.html