Οι «Anonymous» απειλούν να επιτεθούν το βράδυ των εκλογών


Ημερομηνία Παρασκευή, 04 Μάι 2012 @ 09:25
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΣυναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας από χάκερ, οι οποίοι δηλώνουν μέλη των «Anonymous» και απειλούν να επιτεθούν το βράδυ των εκλογών, την ώρα της συλλογής των αποτελεσμάτων, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών.

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι ένα ψέμα προορισμένο να εξαπατήσει τους πολίτες», και γι' αυτό, ισχυρίζονται οι χάκερ, οι «Anonymous» θα επιτεθούν την ημέρα των εκλογών, δηλαδή την Κυριακή, στους servers του υπουργείου Εσωτερικών.Οι επιτελείς πάντως της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, αφού το σύστημα που αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι μέσω του Διαδικτύου και έτσι δεν μπορεί κανείς να παρέμβει.

Παρά ταύτα πάντως, μαζί με τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για το βράδυ της Κυριακής, τα οποία ούτως ή άλλως είναι αυστηρά, υπάρχει και αυξημένη ετοιμότητα για επιθέσεις από χάκερ στην ιστοσελίδα του υπουργείου.

Παράλληλα, σε βίντεο που ανάρτησαν χτες στο vimeo.com, οι χάκερ προβάλλουν ηχητικά αποσπάσματα και φωτογραφίες των ατόμων που φέρονται ότι συμμετείχαν στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», τα οποία, όπως ισχυρίζονται, τα πήραν παραβιάζοντας σέρβερ της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα, γεγονός που διαψεύδουν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ομιλητής στο βίντεο (με τη μάσκα των «Anonymous») μιλά αρχικά για τη δημοκρατία στην Ελλάδα, ενώ ισχυρίζεται ότι «η κυβέρνηση ψεύδεται, οι πολιτικοί ψεύδονται, τα ΜΜΕ ψεύδονται, αλλά η αλήθεια είναι ισχυρότερη», ενώ κάνει λόγο και για συγκάλυψη σκανδάλων.

Ισχυρίζεται, επίσης, ότι το γεγονός πως οι εικόνες προέρχονται από κομπιούτερ της γερμανικής πρεσβείας, δείχνει ότι «η Γερμανία ασκεί την εξουσία στην Ελλάδα και στους Ελληνες». Επίσης, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, στα χέρια των «Αnonymous», βρίσκεται υλικό 17 GB το οποίο προτίθεται να στείλει στο Wikileaks.

Πηγή: Ημερησία


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2918.html