The Kousouri project party - Ελάτε με τα κουσούρια σας!


Ημερομηνία Τρίτη, 17 Απρ 2012 @ 08:00
Θέμα/Κατηγορία Σκέψεις, Θέσεις και Γνώμες

Αποστολέας LavantiS



"Το να γελάς με τα κουσούρια σου είναι αποδοχή, το να χαίρεσαι βλέποντας άλλους να γελάνε μ'αυτά είναι δύναμη."
Έχεις κάποιο κουσούρι που νιώθεις περήφανος για αυτό; Ακόμα και όταν οι άλλοι σε χλευάζουν, μπορείς να σταθείς στο ύψος σου, υπερασπίζοντας τον εαυτό σου με όλα τα κουσούρια του; Επιτέλους ένα πάρτυ που δίνει "Δικαίωμα στο κουσούρι".



Η ιδέα του συγκεκριμένου πάρτυ ξεκίνησε με σκοπό την απενοχοποίηση και την ανάγκη μιας νέας οπτικής γωνίας σε ότι θεωρούμε "αρνητικό" και κουσούρι. Τελευταία από την πολιτική σκηνή, αλλά και παλαιότερα από την πεθερά μέχρι το αφεντικό, ή και τον κολλητό μας, όλοι έχουμε εισπράξει προσβλητικά σχόλια, για τα οποία ίσως δε μας δόθηκε ποτέ πριν η ευκαιρία να νιώσουμε περήφανοι γι’ αυτά. Να δούμε ότι κι αυτά μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, και μπορούν να φέρουν ατελείωτες ώρες χαράς σε μας και στους γύρω μας που τα σχολιάζουν. Να αναγνωρίσουμε πόσο κοντά μας φέρνουν και πως συμπληρώνουν το παζλ της δικής μας ταυτότητας.

Σε ένα πάρτυ λοιπόν όπου όλα μπορούν να συμβούν και κάτω από τους ξεσηκωτικούς και χαρούμενους ρυθμούς των Dj BODJ | Dj Alex Afanas με επιλογές house/techno αλλά και soul, funk, trip hop και reggae.
Ετοιμαστείτε ν’ αποκαλύψετε αυτό που πάντα περιμένατε....

H ομάδα Creation initiative (Πρωτοβουλία δημιουργίας C.I) με την υποστήριξη των Figure_8_Project presents:

THE KOUSOURI PROJECT PARTY
Dj Sets: BODJ | Dj Alex Afanas

Don’t fight them, just accept them

Σάββατο 28 Απριλίου
Στοα Club

Πατησίων 99, Αθήνα

Doors Open: 21:30
Είσοδος: Eλεύθερη

Επιπλέον, στη σελίδα της ομάδας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/creationinitiative/, υπάρχει το Kousouri Test με τη βοήθεια του οποίου βρίσκει ο καθένας σε ποιά κατηγορία κουσουράτου ανήκει. Ιδού και το Kousouri Test Link:
Παραδείγματα Αποτελεσμάτων:

Περιπτωση α. "Ειμαι κουσουράτος/η και γουστάρω!"
Να ένας άνθρωπος που συνδυάζει την αυτογνωσία με αυτοπεποίθηση! Ένας άνθρωπος που λάμπει μέσα απο τα κουσούρια του! Έυγε! Έλα να εξυμνήσεις τα κουσούρια σου στο κουσούρι πάρτυ.

Περίπτωση β. "εσύ κοιμάσαι και το κουσούρι σου δουλεύει".
Η ζωή σου είναι στεγνή γιατί έχεις αφαιρέσει τη χαρά των κουσουριών. Ποιά η ομορφιά της μέρας αν αυτή δεν διαδεχόταν τη νύχτα. Κοίταξε τον εαυτό σου με προσοχή παρατήρησε τα κουσούρια σου και αν δεν μπορείς να τα γιορτάσεις,μην ανυσυχείς,έλα στο πάρτυ θα γιορτάσουμε εμείς το κουσούρι σου για σένα.

Περίπτωση γ." Το μόνο σου κουσούρι είναι οτι πραγματικά δεν έχεις κανένα κουσούρι".
Αυτό φίλε/η μου είναι το χειρότερο κουσούρι, να μην έχεις κουσούρια. Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις πλανήτη γιατί όπως το πας θα μείνεις μόνος/η πολύ μόνος/η. Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να δείξεις την πραγματική δύναμη του κουσουριού στην συνύπαρξη των ανθρώπων.

Στην είσοδο λοιπόν θα υπάρχουν αυτοκόλλητα είτε τυπωμένα με κάποια κουσούρια ώστε όποιος θέλει, να μπορεί να κολλήσει πάνω του το κουσούρι του, είτε κενά όπου κάποιος θα μπορεί να γράψει το κουσούρι του. Επιπλέον, όποιος θέλει, θα μπορεί να κολλήσει και στους άλλους κουσούρια, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Οπότε, έχοντας σε άφθονη διάθεση αυτοκόλλητο υλικό, πάρτε θάρρος και ξεκινήστε να γράφετε προκειμένου να κολλήσετε. Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωριστούν άνθρωποι με κοινά κουσούρια και να ανταλλάξουν απόψεις, εμπειρίες ζωής, τρόπους επιβολής – έκφρασης των κουσουριών τους κ.α. Επίσης όπως και στη φύση είναι πιθανό άνθρωποι με όμοια κουσούρια να νιώσουν μια έλξη καλλιεργώντας έτσι την αρετή της αποδοχής, βλέποντας στα μάτια του άλλου την κατανόηση για το κοινό κουσούρι.




Συμβουλή: Μην έρθετε χωρίς τα κουσούρια σας


Είπαν:

"Το να γελάς με τα κουσούρια σου είναι αποδοχή, το να χαίρεσαι βλέποντας άλλους να γελάνε μ'αυτά είναι δύναμη."

"Ο έχων δυο κουσούρια δίνει το ένα"

"Μην ανησυχείς αν δεν έχεις πολλά κουσούρια, μπορεί να είναι λίγα και καλά."

It has ever been my experience that folks who have no vices, have very few virtues.
Abraham Lincoln

The greatest minds are capable of the greatest vices as well as of the greatest virtues.
Rene Descartes


Official Url: http://www.creationinitiative.com/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/groups/creationinitiative/










Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2912.html