'Στριπτιτζού' καταρακώνει την ασφάλεια των Βρεττανών


Ημερομηνία Τετάρτη, 19 Μάι 2004 @ 11:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΗμίγυμνη και ...ημιλιπόθυμη από το ποτό χορεύτρια κατάφερε να περάσει ανενόχλητη από τα μέτρα ασφαλείας βρετανικού αεροδρομίου και να περάσει τη νύχτα της στο πιλοτήριο ιδιωτικού τζετ..

Φαίνεται ότι περιστατικά όπου κάποιος επιχειρεί να περάσει σε περιοχή φυλασσόμενη με αυστηρά μέτρα ασφαλείας δε συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν και στη Βρετανία, πατρίδα των κυριότερων πολέμιων και αυστηρών κριτών για τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της χώρας μας. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εισβολέας όχι μόνο δεν ήταν ένας έμπειρος δημοσιογράφος που προσπάθησε με σύστημα να μπει σε αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή, αλλά ούτε καν συνελήφθη εγκαίρως από τις αστυνομικές δυνάμεις. Το περιστατικό αφορά μια μεθυσμένη Βρετανίδα

στριπτιζέζ η οποία ψάχνοντας να βρει ένα μέρος για να περάσει τη νύχτα, πέρασε ανενόχλητη από τους φρουρούς του αεροδρομίου του Άμπερντιν, στη Σκοτία, και …επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροσκάφος για να κοιμηθεί.

Λέτε να βλέπουμε την επίλεκτη ομάδα κομμάντο που θα πρέπει να τρέμει η Βρεττανική Αστυνομία και αρχές;;;
Λέτε αυτή εδώ να είναι η ...επίλεκτη ομάδα κομμάντο που θα πρέπει να τρέμει η Βρεττανική Αστυνομία και αρχές;;; Που γονατίζει κάθε μέτρο ελέγχου και ασφαλείας;;;

Η 22χρονη Σοράγια Ουίλσον, μετά από έναν καυγά με το φίλο της και μη έχοντας πού να κοιμηθεί, κατέληξε να ψάχνει ημίγυμνη ένα ήσυχο μέρος στο αεροδρόμιο του Άμπερντιν. Εκεί, αφού πήδηξε πάνω από ένα φράχτη ασφαλείας, κατάφερε να περάσει απαρατήρητη στο αεροδρόμιο και να ανεβεί σε ένα ιδιωτικό τζετ όπου κοιμήθηκε για οκτώ ώρες πριν την ανακαλύψουν οι έκπληκτοι φύλακες του αεροδρομίου.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει, όπως είναι φυσικό, τις Αρχές των βρετανικών αεροδρομίων που ανακοίνωσαν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί πώς μία μεθυσμένη ημίγυμνη χορεύτρια κατάφερε να περάσει τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

"Δεν ξέρω ποιος ντράπηκε περισσότερο όταν οι άντρες ασφαλείας με βρήκαν να κοιμάμαι στο πιλοτήριο του αεροπλάνου. Εκείνοι, επειδή κατάφερα να μπω χωρίς να με καταλάβουν, ή εγώ, επειδή με βρήκαν να κοιμάμαι μόνο με τα εσώρουχα", είπε η 22χρονη εισβολέας και διατύπωσε την εύλογη απορία: "Αν μπορώ εγώ να μπαίνω σε ένα μεγάλο αεροδρόμιο, τι πιθανότητες έχουν οι Αρχές ασφαλείας να συλλάβουν τρομοκράτες;".

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article290.html