Ο γνωστός παρουσιαστής και το κύκλωμα ναρκωτικών


Ημερομηνία Τετάρτη, 28 Μάρ 2012 @ 16:45
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΑλλη μια φορά που ακούμε για επώνυμο που έχει μπλεξίματα με ναρκωτικά. Αλλο ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών εξαθρώθηκε και όπως φαίνεται οι διασυνδέσεις του με επώνυμους της show-biz θα απασχολήσουν και πάλι την κοινή γνώμη. Αυτή τη φορά, δεν είναι μοντέλο, δεν είναι ηθοποιός, δεν είναι τραγουδιστής. Πρόκειται για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που τον γνωρίζουν όλοι, αφού τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση (ή τουλάχιστον τον βλέπαμε μέχρι και σήμερα), και ο οποίος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχει προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα, που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες.Σύμφωνα με την εκπομπή του star «Πρωινή Μελέτη», ο παρουσιαστής έχει κάνει εκπομπές για όλες σχεδόν τις ζώνες... Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο παρουσιαστής πριν από λίγες μέρες τηλεφώνησε σε ένα από τα μέλη του κυκλώματος ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του εγκεφάλου του κυκλώματος δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή και ζητούσε να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό δηλαδή ζητούσε ναρκωτικά από το συγκεκριμένο άνθρωπο!

Μάλιστα, το όνομα του δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα και ο μόνος λόγος είναι γιατί έκανε χρήση και όχι όχι διακίνηση ναρκωτικών!

Πηγή: gossip-tv
Το δελτίο ειδήσεων του STAR παρουσίασε το ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την εμπλοκή και τις συνομιλίες του παρουσιαστή με το κύκλωμα ναρκωτικών που εξάρθρωσε η αστυνομία στην Αττική.

Στο έγγραφο, με τα ονόματα… σβησμένα φυσικά για ευνόητους λόγους, αναφέρονται οι συνομιλίες που ”καίνε” τον πασίγνωστο παρουσιαστή, ο οποίος έχει περάσει από διάφορες τηλεοπτικές ζώνες και είναι υπεράνω υποψίας.

Ο παρουσιαστής φέρεται μάλιστα να είχε επικοινωνία με τον ίδιο τον αρχηγό της σπείρας που διακινούσε τις ναρκωτικές ουσίες. Πάνω από 20 συνομιλίες ατόμων έχουν καταγραφεί, οι οποίοι ζητούσαν με το συνθηματικό “εισιτήρια” την ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών, όρο τον οποίο χρησιμοποίησε και ο παρουσιαστής όταν πραγματοποίησε την τηλεφωνική παραγγελία.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2898.html