Η δουλειά δεν είναι ντροπή ..κι ας δοκιμάζεις δονητές!


Ημερομηνία Δευτέρα, 26 Μάρ 2012 @ 17:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Όπως λέει ο σοφός λαός «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή». Το ρητό αυτό, ειδικά στις σημερινές εποχές, προφανώς και είναι ακόμη πιο επίκαιρο. Ειδικά αν η δουλειά είναι και καλοπληρωμένη, ε τότε, συμπληρώνεται το πακέτο! Κάτι τέτοιο σκέφτηκε και η αγγλίδα Nat Garvey, η οποία εργάζεται ως… δοκιμάστρια δονητών! Ναι, καλά ακούσατε! Η Garvey εργάζεται για λογαριασμό μίας εταιρίας που πωλεί sex toys μέσω του Διαδικτύου.


Και τι περιλαμβάνουν τα καθήκοντά της; Μα να δοκιμάζει δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα κάθε είδους και να υποβάλλει εκθέσεις αξιολόγησης για το πόσο καλά ή όχι είναι. Όσο για την αμοιβή της; Κυμαίνεται στις 25000 λίρες Αγγλίας το χρόνο, δηλαδή κάτι λιγότερο από 35000 ευρώ ετησίως! Καθόλου άσχημα, δεν θα λέγαμε…

Η Nat βρήκε τη δουλειά μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας και από την πρώτη στιγμή της πρόσληψής της την αποκάλυψε σε συγγενείς και φίλους. «Δεν αισθάνομαι καμία ντροπή», λέει η ίδια, «γιατί κάνω κάτι απολύτως νόμιμο, που βοηθάει τη σεξουαλική ζωή χιλιάδων γυναικών. Αν έτσι τις κάνω ευτυχισμένες, είμαι κι εγώ ευτυχισμένη!» Και μάλλον κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, καθώς οι πωλήσεις των προϊόντων της εταιρίας αυξήθηκαν τον τελευταίο χρόνο θεαματικά, κάνοντας τους υπεύθυνους ενθουσιασμένους μαζί της.

H δοκιμάστρια των ερωτικών παιχνιδιών με κάποια από τα αγαπημένα της προιοντα

Όσο για το χώρο όπου προσφέρει οι υπηρεσίες της; Μα φυσικά το σπίτι της, από το οποίο εργάζεται, χωρίς να το κουνάει ρούπι! Κάθε εβδομάδα λαμβάνει ένα πακέτο με όλους τους νέους δονητές και sex toys που πρέπει να τεστάρει και όπως δηλώνει, στρώνεται κατευθείαν στη δουλειά! Τα βγάζει και με το παραπάνω τα λεφτά της η Nat, δίνοντας ιδέες και σε πολλές άλλες κοπέλες για μία δουλειά ενδιαφέρουσα, πρωτότυπη και… σίγουρα απολαυστική!

Πηγή: MaryMary.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2895.html