'Ως εδώ και μη παρέκει' λέει ο Μπραντ στην Αντζελίνα


Ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2012 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΈξαλλος λέγεται ότι είναι ο διάσημος ηθοποιός με τη σύντροφό του και τα "κολλήματά" της και αποφάσισε να… χτυπήσει τη γροθιά στο τραπέζι! Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μεγαλώνουν μαζί τα έξι παιδιά τους, τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα –ο 10χρονος Μάντοξ (Maddox), ο 8χρονος Παξ (Pax) και η 7χρονη Ζαχάρα (Zahara)- και τρία βιολογικά –η 5χρονη Σιλό (Shiloh) και τα τριών ετών δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).


Αν λοιπόν, συνυπολογίσουμε τις φήμες που θέλουν την 36χρονη ηθοποιό και σκηνοθέτη έγκυο σε ακόμη ένα… σετάκι διδύμων (!) τότε η ανησυχία του 48χρονου αγαπημένου της για την υγεία της είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "OK", ο Μπραντ δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Αντζελίνα "πετσί και κόκαλο" και φοβάται τόσο για την ίδια όσο και για τα αγέννητα παιδιά του.

"Έχει τρομοκρατηθεί ο Μπραντ και έδωσε τελεσίγραφο στην Άντζι, τονίζοντάς της ότι δεν έχει άλλα περιθώρια και πρέπει να αρχίσει να τρώει", μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού περιοδικού υπογραμμίζοντας τις διατροφικές διαταραχές που φημολογείται ότι ταλαιπωρούν την Τζολί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Για να δούμε… Θα καταφέρει ο Πιτ να κάνει την αγαπημένη του να βάλει κανένα δράμι επάνω της; Ή μήπως η στεναχώρια που έχει με την "πατάτα" που έκανε στα πρόσφατα Όσκαρ την ταλαιπωρεί τόσο που δεν μπορεί να έρθει στα… ίσια της;

Πηγή: womenonly.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2885.html