Αννα Μπούρμα - Τα ρόδα της αυλής στο Club Vitamina


Ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2012 @ 14:15
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



Στα πλαίσια των μουσικών βραδιών που διοργανώνει το περιοδικό e-orfeas.gr παρουσιάζοντας νέα πρόσωπα στο χώρο, την Κυριακή 1 Απριλίου στο club VITAMINA στο Γκάζι (Κελεού 1-5, Γκάζι) θα βρίσκεται η Αννα Μπουρμά ερμηνεύοντας τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά «Τα Ρόδα της Αυλής», ως επίσης και αγαπημένες διασκευές. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχει και ο Τάκης Μπουρμάς.


«ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ» είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της ‘Αννας Μπουρμά. Είναι ένας δίσκος πραγματικά γεμάτος ρόδα που βγαίνουν μέσα στο χειμώνα να μας μαγέψουν με τις μυρωδιές τους.

Η ‘Αννα Μπουρμά πριν 9 χρόνια έκανε την εμφάνισή της δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα με ένα τραγούδι του Τάκη Μπουρμά «Το ζεϊμπέκικο κορμί σου» που είχε κάνει αίσθηση και στον κόσμο αλλά και στους ραδιοφωνικούς παραγωγούς πολλών γνωστών σταθμών. Στη συνέχεια ερμήνευσε άλλο ένα υπέροχο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη με τίτλο «Φυσαλίδα».

Σήμερα λοιπόν κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική της δισκογραφική δουλειά που αποτελείται από 10 τραγούδια. Η επιτυχία δεν άργησε νάρθει και μέσα σε 2 μήνες ο κόσμος αγκάλιασε την νέα της δουλειά, τα ραδιόφωνα επέλεξαν τραγούδια της ως τα καλύτερα της περιόδου αυτής , οι 3 εμφανίσεις της στον Σταυρό του Νότου θριάμβευσαν και είναι ακόμη στην αρχή.

Σας περιμένουμε λοιπόν να την γνωρίσετε και εσείς την Κυριακή 1η Απριλίου 2012-03-11 στο Club VITAMINA στις 22.00 να απολαύσετε μια μαγική βραδυά.

Επισκεφθείτε και ελάτε να γνωριστούμε και στο επίσημο site www.annabourma.gr


CLUB VITAMINA
Κελεού 1-5, Γκάζι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 34 76 887
ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 EΥΡΩ








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2883.html