Million like baby - κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα


Ημερομηνία Δευτέρα, 12 Μάρ 2012 @ 12:20
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSO HotStation σας στέλνει στο θέατρο Ροές για να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα της παράστασης του Νίκου Κατράκη "Million Like Baby" την Παρασκευή 16 Μαρτίου αλλά και το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Tο έργο ανεβαίνει στο θέατρο Ροές, στο Γκάζι την ερχόμενη Παρασκευή 16/3 και παίζουν οι: Έφη Παπαθεοδώρου (φωτο), Νίκος Κατράκης, Δήμητρα Λημνιού, Άννα Τσώλια, Στράτος Λύκος. Διαβάστε περισσότερα, και τον τρόπο με τον οποίον μπορείτε να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση στο πλήρες άρθρο.


Το έργο πραγματεύεται την επικοινωνία των ανθρώπων μέσα από το διαδίκτυο και τις σχέσεις που εκεί αναπτύσσονται. Την ερωτική προσέγγιση που δεν έχει πάντα την αναμενόμενη κατάληξη. Θίγει και θέματα όπως η ξενοφοβία και ο ρατσισμός εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πάνω απ’όλα όμως καταδυκνείει την αλλοτροίωση και την αποξένωση του σύγχρονου ατόμου απ΄ ότι θεωρήθηκε μέχρι τώρα παραδοσιακός τρόπος ζωής. Τα μηνήματα του έργου περνούν με απλό και εύληπτο τρόπο χωρίς καμμία διάθεση κυρήγματος.

Στο έργο παρακολουθούμε τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών που γνωρίζονται μέσα από το chat προσπαθώντας να νικήσουν την μοναξιά τους. Υπάρχουν όμως ταξικά και φυλετικά ..κωλύματα. Κάποιοι θα τα ξεπεράσουν ..κάποιοι όχι.

Ταυτόχρονα βλέπουμε και την προσπάθεια ενός ατόμου (Million Like Baby) να σπάσει το φράγμα της ανωνυμίας του και να γίνει star στο διαδίκτυο. Επιχειρώντας το όμως καταφεύγει σε ακραίες μεθόδους και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην μοναξιά και την απόγνωση. Ώσπου επιχειρεί μία ηρωική έξοδο!

Εκτός από πρόζα η παράσταση περιλαμβάνει και πρωτότυπες χορογραφίες καθώς και προβολή σε video wall και την συνδρομή άλλων μέσων της τεχνολογίας.

Θα παίζεται στο θέατρο «ΡΟΕΣ» Ιάκχου 16 Γκάζι (έξοδος Τεχνόπολις Γκάζι, μετρό Κεραμεικού) από 16 Μαρτίου 2012

Παίζουν: Έφη Παπαθεοδώρου, Νίκος Κατράκης, Δήμητρα Λημνιού, Άννα Τσώλια, Στράτος Λύκος.
Video –Φωτογραφίες: Δημήτρης Αναστασίου

Κείμενο –Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Κατράκης
Χορογραφίες: Νίκος Κατράκης – Στράτος Λύκος
Υλοποίηση χορογραφιών –Κινησιολογική επιμέλεια: Στράτος Λύκος
Διεύθυνση παραγωγής: Δημήτρης Τσιώλης
Δημόσιες Σχέσεις: Ζέτα Καραγιάννη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γιώργος Κάλτσας
Παραστάσεις:
Παρασκευή: 21:15
Σάββατο: 21:15
Κυριακή: 20:00

Εισιτήρια: 13 ευρώ το κανονικό, 9 ευρώ το φοιτητικό και για ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας δωρεάν
Διάρκεια: 75'
Πληροφορίες & κρατήσεις: +30. 210.34.74.312 (5:30μμ-10μμ καθημερινά)
Website θεάτρου “Ροές”: http://www.theatroroes.gr/


Κερδίστε προσκλήσεις για το Million Like Baby στο θέατρο ΡΟΕΣ

O HotStation εξασφάλισε και προσφέρει στους αναγνώστες και ακροατές του, 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του έργου την Παρασκευή 16 Μαρτίου και 5 ακόμα διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 17 Μαρτίου.
Για να τις διεκδικήσετε μπορείτε να στείλετε SMS στο 54999 γράφοντας EVENTS ΡΟΕΣ το Ονοματεπώνυμο σας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (αν θέλετε πρόσκληση για την πρεμιέρα) ή ΣΑΒΒΑΤΟ (αν προτιμάτε την παράσταση του Σαββάτου).
Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε email στο win (at) hotstation.gr με θέμα ΡΟΕΣ και στο κείμενο συμπληρώνετε τα ίδια στοιχεία: το ονοματεπώνυμο σας & την ημέρα -Παρασκευή ή Σάββατο- που σας θέλετε να πάτε.
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους έχουν στείλει SMS (καθώς υπάρχει και χρέωση 1.23€/sms) και στη συνέχεια θα γίνει κλήρωση μεταξύ των emails.
Η προθεσμία συμμετοχής είναι μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Μαρτίου, και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τότε με email (ή SMS, ανάλογα με το πώς συμμετείχαν) για τις προσκλήσεις τους που θα παραλάβουν την μέρα της παράστασης από το θέατρο.


Ο διαγωνσιμός ολοκληρώθηκε και οι 10+10 τυχεροί που θα δουν με την παρέα τους την πρεμιέρα την Παρασκευή και την παράσταση του Σαββάτου είναι (έχουν ήδη ειδοποιηθεί με email όσοι συμμετείχαν μεσω email και με SMS όσοι έστειλαν μήνυμα) :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/3
ΖΑΧΑΡΗ ΣΟΦΙΑ
ΗΛΙΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
ΚYPIAZH EΛENH
ΚΑΚΙΟΥ ΝΑΝΤΙΑ
ΚΟΝΤΑΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜAPTIMIANAKHΣ MANOΣ
ΜΠΛΕΡΤΑ ΛΟΥΠΟ
ΜΥΛΩΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΣAMΛOΓΛOY BIKH
ΧOYΛIAPA EYAΓΓEΛIA

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/3
ΒETOYΛAKH MAPIA
ΓEΩPΓIAKAKH ANAΣTAΣIA
ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΚΟΡΟΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΟIKONOMOY ΕΛΕΝΗ
ΠANAΓOΠOYΛOΣ AΛEΞANΔPOΣ
ΡΕΝΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΦPEΣKAKHΣ XPHΣTOΣ
ΧPIΣTOΠOYΛOΣ ΓEΩPΓIOΣ

Με την ταυτότητά τους στο ταμείο και αναφέροντας ότι την κέρδισαν στον HotStation, παραλαμβάνουν την πρόσκληση την μέρα της παράστασης.


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2877.html