Αντέγραψε την Jennifer Aniston η Angelina Jolie (και το πόδι της);


Ημερομηνία Παρασκευή, 02 Μάρ 2012 @ 13:15
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Φαίνεται ότι η Angelina Jolie και η Jennifer Aniston, εκτός από το ίδιο γούστο στους άντρες, έχουν και τις ίδιες πόζες. Σε μια φωτογραφία δυο χρόνια πριν η Jennifer είχε δείξει το δεξί της πόδι, όπως έκανε στα φετινά Όσκαρ η Angelina! Λέτε να είναι σύμπτωση;



Το 2010, πέντε χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Brad Pitt, η Jenny φόρεσε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών μια παρόμοια τουαλέτα με εκείνη της Angie.

Επίσης, με μια παρόμοια κίνηση είχε αφήσει να φανεί επιδεικτικά το δεξί της πόδι (αριστερό όπως το κοιτάμε), όπως έκανε και η νυν σύζυγος του Brad, σε μια πιο ακραία εκδοχή.








Προφανώς γιΆ αυτό και το δεξί πόδι της Angelina Jolie έκανε τέτοιο πάταγο, που προκάλεσε ακόμα και τους σεναριογράφους της ταινίας "Οι Απόγονοι" να μιμηθούν τη στάση της, την ώρα που παραλάμβαναν το βραβείο τους.







Εν τέλει το πόδι της Angelina ξεπέρασε κατά πολύ εκείνο της Jennifer, αφού απόκτησε λογαριασμό στο twitter (@AngiesRightLeg) με περισσότερους από 38 χιλιάδες followers μέχρι στιγμής, ενώ το διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με το διάσημο πόδι της “πειραγμένο”.




Πηγή: Nooz.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2872.html