Μπραντ Πιτ: Η άγρια πλευρά της Αντζολίνα Τζολί


Ημερομηνία Τετάρτη, 08 Φεβ 2012 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ Brad Pitt αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως η σύντροφος του Angelina Jolie παραμένει «κακό κορίτσι», αλλά είναι μια πλευρά της την οποία κρατάει για τις προσωπικές τους στιγμές. Δημοσιεύματα θέλουν το ζεύγος Μπρατζελίνα να περιμένει άλλο ένα ζευγάρι παιδιών (η Αντζελίνα έγγυος με δίδυμα) και τέλος να παντρεύεται την άνοιξη!


Σύμφωνα με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie κρατάει την «άγρια» πλευρά της για την ιδιωτική τους ζωή, και αυτή την πλευρά της δεν την δείχνει δημόσια. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε παραδεχθεί και η Jolie σε δηλώσεις της πριν από λίγο καιρό. Αυτά αποκάλυψε ο Brad Pitt σε συνέντευξή του στο CBS και το σόου This Morning, λέγοντας πως η Angelina είναι ακόμη... κακό κορίτσι. «Ευτυχώς δηλαδή. Και δεν είναι για δημόσια κατανάλωση» πρόσθεσε ο 48χρονος σταρ για τη σταρ που με τον αμφιλεγόμενο τρόπο ζωής της προκαλούσε θύελλα αντιδράσεων, σχολιασμό και κριτική, όπως μετέδωσε το Daily Mail.

Ακόμη, ο Brad Pitt μίλησε για την ζωή του με την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τα έξι παιδιά τους. Ειδικά για τα παιδιά τους, ο Brad Pitt ανέφερε: «Είναι συνηθισμένα στο τζετ λαγκ, καθώς μετακινούμαστε διαρκώς όσο είμαστε μαζί. Το σπίτι είναι πάντα συγυρισμένο. Όλα είναι σε τάξη. Τα παιδιά πρέπει να φτιάχνουν μόνα τους τα πράγματά τους και να ετοιμάζουν μόνα τους τις αποσκευές τους. Ξέρουν ότι αν ξεχάσουν κάτι είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη.


Ξανά ο πελαργός με δίδυμα

Ένα μυστικό που δεν κατάφεραν να κρατήσουν, μία είδηση που εξέπληξε τους πάντες! Το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ με εξώφυλλο το ζεύγος Brangelina αναφέρει στον τίτλο του: «Περιμένουν δίδυμα αγόρια»! Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ήδη στα άλλα έξι παιδιά τους, και σε εκλεκτούς φίλους.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πως η εγκυμοσύνη της Angelina Jolie δεν ήταν τυχαίο γεγονός, αλλά προϊόν κατόπιν προσπάθειας ώσπου στον υπέρηχο άκουσαν δύο καρδιές και πέταξαν από την χαρά τους!

«Η Angelina και ο Brad πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η εγκυμοσύνη αυτή ήταν απρόσμενη και ήρθε πολύ γρήγορα. Όταν στο τελευταίο υπερηχογράφημα το ζευγάρι άκουσε δυο καρδιές αντί για μία δεν μπορούσαν να το πιστέψουν... Απλά σοκαρίστηκαν. Προς το παρόν για την εγκυμοσύνη γνωρίζει μόνο ο γιος τους Maddox - δεν θέλουν να το πουν στα υπόλοιπα παιδιά, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να μη στεναχωρηθούν. Η Angelina θέλει να είναι όσο πιο ήρεμη γίνεται και να έχει μια καλή εγκυμοσύνη», δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού.

Όταν με το καλό έρθουν στον κόσμο τα μωρά, το ζεύγος Brangelina θα έχει οχτώ παιδιά, τα οποία βέβαια θα έχουν αρκτετά μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, αφού ο Madox, το μεγαλύτερο παιδί, είναι ήδη 10 ετών και ακολουθούν η Zahara, 6 ετών, η Shiloh 4, o Pax 3 και τα δίδυμα Vivienne και Knox που είναι δύο ετών.


Ερχεται κι ο γάμος;

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie είναι εφτά χρόνια ζευγάρι και έχουν έξι παιδιά, αλλά από την αρχή της σχέσης τους είχαν δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν πρόκειται να παντρευτούν… ποτέ. Κι όμως, θα παντρευτούν την ερχόμενη άνοιξη!

«Θα γίνει μια λιτή τελετή και καλεσμένοι του ζευγαριού θα είναι μόνο η οικογένεια και λίγοι στενοί φίλοι», σύμφωνα με πηγή της MailOnline.

Επίσης, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ σκέφτεται να συμπεριλάβει στην τελετή γαμήλιες παραδόσεις από τις χώρες των υιοθετημένων παιδιών του.

Τρία από τα παιδιά έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό: ο 10χρονος Maddox είναι από την Καμπότζη, ο 8χρονος Pax από το Βιετνάμ και η 7χρονη Zahara από την Αιθιοπία.

Τα τρία βιολογικά παιδιά τους είναι η 5χρονη Shiloh και τα 3χρονα δίδυμα Vivienne και Knox.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Pitt δήλωσε ότι έχει αναθεωρήσει τις σκέψεις του σχετικά με το θέμα “γάμος”, γιατί τα παιδιά του θέλουν «ο μπαμπάς και η μαμά να ονομάζονται “αντρόγυνο”».







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2850.html