Παρθένης & Θάνου: παντρεύτηκαν στα γενέθλια της Κατερίνας


Ημερομηνία Πέμπτη, 02 Φεβ 2012 @ 16:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου. Την είδηση επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης, ο οποίος και τους πάντρεψε, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό Mou», το πρωί της Πέμπτης.


Ο γάμος του ζευγαριού, που έγινε ανήμερα των 37ων γενεθλίων της Κατερίνας Θάνου, ήταν πολιτικός και έγινε σε πολύ στενό και οικογενειακό κύκλο, χωρίς φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Γλυφάδας: «Ήταν μια στιγμή σημαντική για τη ζωή των ανθρώπων. Είχαν και το δικαίωμα, αλλά και την επιθυμία να το κρατήσουν αυτό εντελώς μυστικό. Και κρατήθηκε και από εμάς εδώ στον Δήμο. Και θέλω να ευχαριστήσω και όλους του υπαλλήλους που σεβάστηκαν την επιθυμία των ανθρώπων. Τους ευχόμαστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και ό,τι καλύτερο» και πρόσθεσε: «Εγώ είδα δυο παιδιά πολύ σοβαρά, αλλά χαρούμενα. Χάρηκα που έγινε στον Δήμο μας. Η Κατερίνα είναι μια πολύ σπουδαία αθλήτρια, που έχει δοξάσει τα ελληνικά χρώματα. Είναι χαρά μας και τιμή μας που είναι δημότες της Γλυφάδας». Μάρτυρες στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού ήταν δύο φίλες της νύφης.

Η είδηση πως οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά και πως σύντομα θα παντρεύονταν, έγινε γνωστή πριν από λίγες εβδομάδες, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, αφού η σχέση τους είχε κρατηθεί μυστική.

Πηγή: yupi.gr






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2844.html