Το διάσημο μοντέλο, οι ..βίζιτες κι οι διαρρήξεις


Ημερομηνία Πέμπτη, 02 Φεβ 2012 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiSΠασίγνωστη Ελληνίδα καλλονή, που το όνομά της γράφτηκε με χρυσά γράμματα στις ελληνικές πασαρέλες, κρύβεται πίσω από διαρρήξεις σε σπίτια πλούσιων ατόμων στις high society περιοχές της Αθήνας. Μια υπόθεση που θα συνταράξει τον κόσμο της showbiz και θα αφήσει άφωνο όλο το πανελλήνιο ερευνούν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ.


Πρωταγωνίστρια φέρεται να είναι πρώην μοντέλο, το οποίο για αρκετό χρονικό διάστημα αποτέλεσε τη μούσα κορυφαίων σχεδιαστών και τον τελευταίο καιρό αποφάσισε να αφήσει τον κόσμο της μόδας και να προσφέρει τις εντυπωσιακές αναλογίες της σε ανθρώπους με χοντρά πορτοφόλια.

Εδώ και αρκετούς μήνες οι αστυνομικοί έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να συλλέξουν όλα τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην πλήρη εξάρθρωση της συμμορίας των επαγγελματιών διαρρηκτών, οι οποίοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εύπορων αντρών. Οι άντρες της Ασφάλειας που κλήθηκαν να λύσουν τον γρίφο των δώδεκα διαρρήξεων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αποφάνθηκαν ότι οι δράστες απαρτίζουν μια συμμορία επαγγελματιών διαρρηκτών, οι οποίοι όχι μόνο διάλεγαν τα κατάλληλα σπίτια που θα χτυπήσουν, αλλά γνώριζαν τα πάντα για τα συστήματα ασφαλείας και τους χώρους όπου βρίσκονταν τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα.

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να βρουν οι αστυνομικοί ήταν ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες μάθαιναν τα πάντα. Υστερα από στοιχεία που συγκέντρωσαν αλλά και από τις καταθέσεις των θυμάτων οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν από τα σύννεφα… Ο «πολιορκητικός κριός» της σπείρας δεν ήταν άλλος από την αιθέρια ύπαρξη με τα πανύψηλα πόδια και τις πλούσιες αναλογίες, η οποία κατά το παρελθόν έκανε καριέρα στο μόντελινγκ και άναβε φωτιές στον αντρικό πληθυσμό με τις καυτές της φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά της εγχώριας αγοράς.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», η συγκεκριμένη κυρία αναλαμβάνει να κρατά συντροφιά σε εύπορους Αθηναίους και να ζεσταίνει το κρεβάτι τους τις κρύες νύχτες του χειμώνα, πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι κοινό μυστικό στον χώρο της showbiz πως η συγκεκριμένη εντυπωσιακή κυρία αναλαμβάνει πρόθυμα να χαρίσει ένα καυτό βράδυ σε όποιον ευγενικό κύριο έχει την επιφάνεια να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις. Μάλιστα η προθυμία αυτή της εντυπωσιακής καλλίγραμμης κυρίας έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα στις καλές γειτονιές της Αθήνας, με αποτέλεσμα οι προτάσεις για μια… οργιαστική βραδιά μαζί της να πέφτουν βροχή.

Το περίεργο είναι πως τουλάχιστον δέκα ημέρες μετά την επίσκεψη της καλλονής στο σπίτι του κυρίου με το «βαρύ» πορτοφόλι μπαίνουν στο οίκημα απρόσκλητοι επισκέπτες, οι οποίοι σηκώνουν όλα τα πολύτιμα αντικείμενα, και κυρίως τα μετρητά και τα κοσμήματα του άτυχου ιδιοκτήτη. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, λέει ο θυμόσοφος λαός και τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται πως έχει δίκιο.

Οι καυτές βραδιές στα κρεβάτια επωνύμων

Οι αστυνομικοί λοιπόν της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν δώδεκα συγκεκριμένες διαρρήξεις σε σπίτια εύπορων οικογενειών στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής, έπεσαν πάνω σε μια… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση. Ολοι οι ιδιοκτήτες των σπιτιών είχαν την τύχη και βέβαια την οικονομική άνεση να έχουν για ένα βράδυ στο κρεβάτι τους το καυτό μοντέλο.

Στην αρχή τα στόματα των ανθρώπων που είχαν πέσει στα νύχια της σπείρας ήταν ερμητικά κλειστά, καθώς δεν ήθελαν να εκτεθούν. Ομως οι αστυνομικοί μαθαίνοντας πράγματα και καταστάσεις προσέγγισαν τους ιδιοκτήτες των μονοκατοικιών τις οποίες είχαν «επισκεφτεί» οι επαγγελματίες διαρρήκτες και με τον τρόπο τους έκαναν τους ευκατάστατους κυρίους να μιλήουν. Οι περισσότεροι παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς πως λίγες ημέρες πριν από την κλοπή είχαν περάσει μια καυτή βραδιά αγκαλιά με την εντυπωσιακή Ελληνίδα που έκανε καριέρα στο μόντελινγκ.

Πλέον ο γρίφος είχε βρει τη λύση του και οι έμπειροι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη ρίξει τα «δίχτυα» τους και περιμένουν την ψαριά. Τόσο η συγκεκριμένη κυρία όσο και δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως συμμετέχουν στη σπείρα των χρυσοδάκτυλων διαρρηκτών έχουν τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, οι οποίοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τους διαρρήκτες αλλά και την εντυπωσιακή συνεργάτιδά τους.

Του Θεοδόση Πάνου - Πηγή: ΕσπρεσοΤο άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2843.html