Η Kate και η Pippa αναστατώνουν νησί στη Καραϊβική


Ημερομηνία Τετάρτη, 25 Ιαν 2012 @ 06:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Διακοπές στο Μιστίκ κάνει η Kate μαζί με τους γονείς της και τα δύο αδέλφια της, James και Pippa και άμα τη αφίξει της οι υπόλοιποι επισκέπτες του νησιού έχασαν την ηρεμία τους. Όπως μάλιστα δήλωσε ένας από τους ντόπιους εκατομμυριούχους: «Αυτός δεν είναι ο τρόπος που περιμένει κάποιος να του φερθούν όταν μάλιστα έχει πληρώσει αρκετά χρήματα για να χαλαρώσει σ’ ένα ιδιωτικό νησί στην Καραϊβική».


Εν ολίγοις οι σωματοφύλακες της Δούκισσας ελέγχουν όλες τις κινήσεις των υπόλοιπων επισκεπτών, ενώ ακόμη κι αν αυτοί επιθυμούν να δειπνήσουν σ’ ένα από τα δύο εστιατόρια των ξενοδοχείων του νησιού είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν με όχημα που έχει ορίσει το ξενοδοχείο και όχι με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Επίσης, δεν τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα αυτοκινητάκια γκολφ που παρέχουν τα ξενοδοχεία, ούτε και να προσεγγίσουν τη βίλα των 15.000 λιρών τη βδομάδα των Middleton μήπως καταφέρουν να βγάλουν φωτογραφίες.

Όποιος θεάται να περπατά στην παραλία ανακρίνεται αμέσως από τους άνδρες της ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να μην μπορούν ούτε να απολαύσουν έναν περίπατο, ούτε το δείπνο του, ούτε το μπάνιο του ούτε την ησυχία του και κυρίως ούτε στιγμή από τις διακοπές του.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται και ο πρίγκιπας William στο Μιστίκ, προκειμένου να κάνει διακοπές μαζί με την οικογένεια της συζύγου του.


Πηγή: Sigma live / Real.gr







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2835.html