Η κόρη του Jim Carrey στο American Idol (δείτε το video)


Ημερομηνία Τρίτη, 24 Ιαν 2012 @ 21:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiSΗ κόρη του Jim Carrey, Jane πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Hollywood όχι χάρη στον διάσημο μπαμπά της αλλά στο πλούσιο ταλέντο της. Η 24χρονη Jane που δουλεύει σαν σερβιτόρα για να βγάζει το χαρτζιλίκι της στήθηκε μπροστά στους κριτές του American Idol και εντυπωσίασε τους Jennifer Lopez, Steven Tyler και Randy Jackson.


Κατά τη διάρκεια της ακρόασης μάλιστα ο Randy την ρώτησε: «Ο πατέρας σου ξέρει που βρίσκεσαι αυτή την ώρα;». Η Jennifer Lopez από την πλευρά της θυμήθηκε την Jane όταν ήταν πολύ μικρή και εκείνη είχε δουλέψει με τον πατέρα της σε μια ταινία.

Η ίδια η Jane μιλώντας για τον πατέρα της είπε πως είναι πολύ διασκεδαστικό που έχει τον Jim για πατέρα. «Είχα πολύ ωραία παιδικά χρόνια. Το όνομα που κουβαλάω έχει μεγάλη βαρύτητα και σαφώς με βοηθάει, αλλά μου προσθέτει και πολύ άγχος αφού πρέπει να αποδεικνύω πως έχω ταλέντο».

«Είσαι τόσο καλή που εκπλήσσομαι και εγώ. Ανυπομονώ να σε δει ο κόσμος. Αυτή η χρονιά θα είναι συναρπαστική για σένα», είπε ο ηθοποιός στην κόρη του.
Η Jane που είναι μητέρα ενός αγοριού μιλώντας για τη ζωή της αλλά και το μέλλον της είπε πως είναι πολύ δύσκολο για κάποιον νέο να βρει το δρόμο του. «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις στη σκιά του διάσημου πατέρα σου. Προσπαθώ για το καλύτερο κάτω από μεγάλη πίεση. Στην πραγματικότητα ψάχνω να βρω τη θέση μου στον δύσκολο τούτο κόσμο», είπε χαρακτηριστικά συνειδητοποιημένη Jane.


Πηγή: ProtoThema.gr


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2833.html