Η Αγαπούλα, ο Πρόεδρος κι ο Άραβας επενδυτής (videos)


Ημερομηνία Σάββατο, 21 Ιαν 2012 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Εδώ και λίγους μήνες που παίζεται η συγκεκριμένη σειρά από διαφημίσεις κινητής με πρωταγωνιστή τον "Πρόεδρο" - "Αγαπούλα" - Τάκη Σπυριδάκη (αυτό είναι το όνομα του ηθοποιού που τον υποδύεται) αλλά και άλλους διασκεδαστικούς χαρακτήρες, όπως τον λογιστή, το δικηγόρο, τον Αραβα σεϊχη επενδυτή, τον προπονητή, κλπ, έχει καταφέρει να βγάλει τόσες πολλές ατάκες όσες λίγες διαφημίσεις, οι οποίες μάλιστα αφομοιώθηκαν ταχύτατα από το τηλεοπτικό κοινό και γρήγορα έγιναν σλόγκαν ευρείας αποδοχής και χρήσης. Ποιο ήταν όμως το κλίμα στα γυρίσματα και πόσο κόπο, ατυχήματα, γκάφες, σαρδάμ ή και απρόοπτα μπορούν να κρύβουν λίγα δευτερόλεπτα τηλεοπτικού σποτ; Δείτε στα βίντεο που σας ετοιμάσαμε παρακάτω, το πώς γυρίστηκαν (the making of) δύο από αυτά τα σποτς.



To making of της διαφημιστικής αυτής ταινίας με πρωταγωνιστές, τον Πρόεδρο, τον Προπονητή, τον Φροντιστή και μια Μύγα...



Πρόεδρος, Άραβας, Προπονητής, Ρόζα και Λογιστής. Όλοι δουλεύουν τους ρόλους τους αλλά άπαξ και χτυπήσει η κλακέτα η κάμερα γράφει και τα στοιχεία μένουν για να δημιουργήσουν ένα απολαυστικό making of.


Και για να θυμηθούμε και μια παλιότερη διαφήμιση με τις γιαγιάδες και τις κατσικούλες Φιλίτσα και Νίνα..:



Διαβάστε ακόμα:
Μάκης Ψωμιάδης εναντίον 'Αγαπούλα, την κουκούλα, πούλα'






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2827.html