Adele: δεν τα έχω με παντρεμένο!


Ημερομηνία Παρασκευή, 20 Ιαν 2012 @ 12:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



"..αλλά τα έχω με αυτόν που λέτε!"

Σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, αλλά τα δημοσιεύματα δεν της άφησαν άλλο περιθώριο και "ξεσπάθωσε" μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας. Ο λόγος για την υπέροχη φωνή με τα αμέτρητα βραβεία, που ακούσει στο όνομα Adele.



Εδώ και καιρό αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια να έχει συνάψει σχέσεις ερωτικής φύσεως με παντρεμένο, τον Simon Konecki. Εν το μεταξύ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο εν λόγω άντρας έχει και ένα πεντάχρονο κοριτσάκι. Η Adele, δεν άντεξε άλλο και προέβη σε μια κίνηση που δεν μας είχε συνηθίσει. Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή στο Ίντερνετ.

«Δεν τα έχω με παντρεμένο. Ο Simon, έχει πάρει διαζύγιο εδώ και 4 χρόνια. Έχουμε μάλιστα και τις ευχές της πρώην συζύγου του, και της ευχόμαστε και εμείς τα καλύτερα. Έτσι έχουν τα πράγματα», ξεκαθάρισε.

Ο σύντροφός της μάλιστα την περνάει 14 ολόκληρα χρόνια, αλλά μάλλον η τραγουδίστρια είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του για να την ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας.


Επιτυχίες και στα ..επαγγελματικά όμως για την Adele!

Το album “21” της νεαρής Βρετανίδας τραγουδίστριας Adele κατάφερε να μπει στην πεντάδα των album που έχουν ξεπεράσει τις 16 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard 200 album chart τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, το “21” μπήκε στην «ελίτ» των album που έχουν παραμείνει για πάνω από 16 εβδομάδες στο No1 του συγκεκριμένου αμερικάνικου chart την τελευταία εικοσαετία. Τα άλλα album είναι: το soundtrack της ταινίας "Titanic", το soundtrack της ταινίας “The Bodyguard”, το “Ropin’ The Wind” του Garth Brokks και το “Some Gave All” του Billy Ray Cyrus.

Η Adele, με το single της “Set Fire to The Rain” βρίσκεται επίσης στην κορυφή του chart ψηφιακών τραγουδιών.



Music video by Adele performing Set Fire To The Rain. (C) 2011 XL Recordings Ltd

Πηγή: Πρώτο Θέμα - ANT1 online






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2823.html