Αναρρώνει από περιπέτεια υγείας ο Λουκιανός Κηλαηδόνης


Ημερομηνία Σάββατο, 14 Ιαν 2012 @ 15:30
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΣτο Ιατρικό Κέντρο μεταφέρθηκε την Τετάρτη ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ύστερα από αδιαθεσία και έντονους πόνους στην καρδιά. Οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα του μυοκαρδίου, του έκαναν αγγειοπλαστική των στεφανιαίων αρτηριών (επέμβαση γνωστή ως μπαλονάκι) και ο δημοφιλής καλλιτέχνης πέρασε το βράδυ στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης.


Την επομένη, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρθηκε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας και οι γιατροί ανέφεραν ότι η υγεία του βελτιώνεται σταθερά. Στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του Αννα Βαγενά και η κόρη του, Γιασεμή.

«Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη και ο Λουκιανός νοσηλεύεται στην εντατική, όπως ακριβώς όλοι οι ασθενείς που υποβάλλονται σε μια τέτοια εγχείρηση. Δεν πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό. Σύντομα, αναμένεται να βγει από την εντατική και σε μερικές μέρες θα επιστρέψει στο σπίτι του» ανέφερε πηγή λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο site Yupi.gr.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο νοσηλείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να πάρει εξιτήριο.

O Λουκιανός Κηλαηδόνης δεν αντιμετώπιζε μέχρι τώρα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Τους τελευταίους μήνες ασχολούνταν εντατικά με τη δουλειά του, δίνοντας συναυλίες και κάνοντας συνεργασίες με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος κ.ά.

Η τελευταία του συναυλία μάλιστα δόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 3 του μήνα, στο μπαρ «Doors» στο Κολωνάκι, όπου εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου του.

Πηγές: Tα NEA, Εθνος, Yupi.gr

Σχετικά άρθρα - διαβάστε ακόμη:
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στο Passport


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2821.html