Η Rihanna στο πλευρό της Katy Perry για το διαζύγιο


Ημερομηνία Τετάρτη, 04 Ιαν 2012 @ 14:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΣτα δύσκολα φαίνονται πάντα οι καλές φίλες, έτσι η Katy Perry από τη στιγμή που έμαθε ότι ο Russell Brand έκανε αίτηση διαζυγίου, έσπευσε να βρει παρηγοριά στο πλευρό της αγαπημένης της φίλης, Rihanna.Αν και η RiRi βρισκόταν στην γενέτειρα της, στα νησιά Barbados, ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με την Katy Perry, για να μην νοιώσει ούτε λεπτό μόνη η φίλη της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Katy Perry διστάζει να μιλήσει για το διαζύγιο με τους γονείς της, καθώς εκείνοι από την πρώτη στιγμή ήταν κάθετα αντίθετοι στον γάμο της με τον Russell Brand.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Rihanna ήδη σχεδιάζει μια «απόδραση» κοριτσιών για διακοπές, με σκοπό να βοηθήσει την Katy να ξεπεράσει τον χωρισμό της.Το χρονικό του διαζυγίου

Μετά από μία πολυτελή γαμήλια τελετή στην Ινδία, αμέτρητες κοινές εμφανίσεις σε απονομές βραβείων και άλλα celeb events και 14 μήνες έγγαμου βίου, ο περιβόητος γάμος της Katy Perry και του Russel Brand έφτασε στο τέλος του.

Η επιτυχημένη popstar και ο Βρετανός κωμικός άρχισαν να βγαίνουν στα τέλη του 2009 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2010.

Την περίοδο των Χριστουγέννων άρχισε να φημολογείται έντονα πως βρίσκονταν σε διάσταση, καθώς πέρασαν τις γιορτές χωριστά και στις εξόδους τους ο φωτογραφικός φακός τους πετύχαινε συχνά χωρίς τις βέρες τους.

Τελικά την περασμένη Δευτέρα ο Brand υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, δηλώνοντας σε επίσημη ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς η Katy και εγώ πρέπει να τερματίσουμε το γάμο μας. Πάντα θα την λατρεύω και ξέρω ότι θα παραμείνουμε δύο καλοί φίλοι ». Ο ίδιος απέδωσε τον τερματισμό του γάμου του στις διαφορές που είχαν οι δύο τους σαν χαρακτήρες. «Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες», είπε χαρακτηριστικά.Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2804.html