Ρόκετμαν: ο Ελτον Τζον κάνει ταινία τη ζωή του


Ημερομηνία Τετάρτη, 04 Ιαν 2012 @ 04:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Ο Έλτον Τζον, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Αμερικανικό Τύπο, παραδέχτηκε πως ο ιδανικός σταρ για να τον υποδυθεί στη βιογραφική του ταινία «Rocketman» δεν είναι άλλος από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, ενώ χαρακτήρισε την ταινία ως "σουρεαλιστική βιογραφία", η οποία θα περιλαμβάνει και νέα τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά.


«Θα κάνουμε μια δημόσια ανακοίνωση πολύ σύντομα» δήλωσε ο 64χρονος σταρ της μουσικής ενώ συνέχισε: «Έχουμε ήδη βρει σκηνοθέτη και το επόμενο βήμα είναι να διαμορφώσουμε το σενάριο ακριβώς όπως το θέλουμε εμείς. Ο Λι Χολ έχει γράψει το σενάριο - έχει γράψει επίσης το “Billy Elliot” - και έπειτα θα επιλέξουμε το καστ και τον σχεδιασμό».

Όταν ερωτήθηκε για τον ποιον θεωρεί την καλύτερη επιλογή για να τον υποδυθεί απάντησε: «Δεν ξέρω. Έχω μια λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα. Το νούμερο 1 της λίστας κατΆ εμέ είναι ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, επειδή με υποδύθηκε και σε ένα βίντεο του Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ για το “Rocketman” και ήταν υπέροχος».

Η ταινία, της οποίας ο σερ Έλτον Τζον είναι και παραγωγός, θα παρακολουθεί την πορεία ενός παιδιού προς την επιτυχία και την καταξίωση ως μουσικό είδωλο όλου του πλανήτη ενώ θα είναι η δεύτερη, κατά σειρά, συνεργασία του Χολ και του διάσημου τραγουδιστή μετά τη θεατρική μεταφορά του «Billy Elliot» σε μορφή μιούζικαλ.

Το σίγουρο είναι πως η ζωή του Ελτον Τζον ενδείκνυται για τον κινηματογράφο καθώς διαθέτει λάμψη, επιτυχίες, εκκεντρικότητα αλλά και σχέσεις με πολλά άλλα διάσημα πρόσωπα. Ο Ελτον Τζον, από το 1969 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, έχει διαγράψει μια καριέρα 40 χρόνων στη διάρκεια της οποίας έχει πουλήσει περισσότερα από 250 εκατ. άλμπουμ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προσωπική του ζωή καθώς ήταν ο πρώτος σταρ αυτού του βεληνεκούς που όχι μόνον παραδέχτηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος αλλά παντρεύτηκε κιόλας, το 2005, τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις.

Πηγή: Yupi.gr / Εθνος






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2802.html