Η επόμενη μέρα για Χατζηνικολάου και Αυτιά


Ημερομηνία Τρίτη, 03 Ιαν 2012 @ 10:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γιώργο Αυτιά να βρίσκουν καινούργιες τηλεοπτικές στέγες. Ποια είναι όμως τα σχέδια των δύο δημοσιογράφων; Μάθετε όλη την αλήθεια και τι πρόκειται να κάνουν τις επόμενες κιόλας μέρες.


ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Υστερα από αρκετούς μήνες αναμονής ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Αυτιάς φτιάχνουν τα σχέδιά τους για την επόμενη ημέρα. Αμέσως άρχισαν όλοι να αναρωτιούνται για το νέο επαγγελματικό βήμα τους στην τηλεόραση, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι έπειτα από τόσα χρόνια πετυχημένης πορείας στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν θα μείνουν απόντες. Κι έτσι θα γίνει, αφού οι δύο δημοσιογράφοι θα βρεθούν ξανά on air, αλλά σε διαφορετικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού. Στη συνάντησή τους συζητήθηκε το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας και το αποτέλεσμα ήταν οι δύο άνδρες να δώσουν τα χέρια. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες όμως, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το είδος της συνεργασίας τους. Το σίγουρο έως τώρα είναι ότι μέσα στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Χατζηνικολάου θα ξεκινήσει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, ένα ακόμα σενάριο θέλει τον δημοσιογράφο να αναλαμβάνει την παρουσίαση των βραδινών κεντρικών δελτίων ειδήσεων του σταθμού εξ ημισείας με τη Μαρία Χούκλη. Αν αυτό πραγματοποιηθεί, τότε οι δύο παρουσιαστές θα μοιραστούν την παρουσίαση των δελτίων, με τον έναν να παρουσιάζει από Δευτέρα έως και Πέμπτη και τον άλλον από Παρασκευή έως και Κυριακή. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσουν τις επόμενες ημέρες ώστε να διευκρινιστεί η φόρμουλα συνε [Ο Γιώργος Αυτιάς δηλώνει απερίφραστα ότι αρνήθηκε τον τίτλο του «βασιλιά της ενημέρωσης».] εργασίας ΑΝΤ1 και Χατζηνικολάου. Πάντως, σύμφωνα με πηγές από το κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις και τη συνεργασία τους με τη Μαρία Χούκλη και υποστηρίζουν ότι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τίποτα προς το παρόν.

Τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, οπότε θα λυθεί και το μυστήριο. Αλλωστε, όπως ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε σε social media «Δεν έχω ακόμη κάτι να πω. Οταν θα έχω, θα το ανακοινώσω», περιμένοντας εμφανώς να αποφασιστεί το είδος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.


ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΪ Ο ΑΥΤΙΑΣ

Σε άλλη τηλεοπτική στέγη όμως, θα βρεθεί ο Γιώργος Αυτιάς. Αν και πριν από λίγες μέρες φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό δημοσιογράφο να μετακομίζει στον Alpha, όπου και ξεκίνησε τη μάχη στην πρωινή ζώνη το 2003, φαίνεται ότι στο κανάλι της Κάντζας δεν πρόκειται φέτος να κάνουν εκπομπή στη συγκεκριμένη ζώνη. Ετσι, τις προηγούμενες μέρες ο Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκε με υψηλότατο στέλεχος του ΣΚΑΪ και έδωσαν τα χέρια ώστε ο δημοσιογράφος να ξεκινήσει μέσα στα μέσα Ιανουαρίου εκπομπή που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 7.00 έως τις 10.30 το πρωί.

Σε επικοινωνία με τον Γιώργο Αυτιά, μας επιβεβαίωσε την είδηση και μάλιστα μας είπε: «Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι στο ΣΚΑΪ θα έχω υψηλής τεχνολογίας μηχανική υποστήριξη, η οποία θα μου δίνει τη δυνατότητα της γρήγορης και πολλαπλής εναλλαγής εικόνων και θεμάτων. Κατά τα τρία τέταρτα της εκπομπής θα είμαι όρθιος, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές για όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και τι θα γίνει τις επόμενες. Θα είμαι δίπλα τους προσπαθώντας με χρηστικές συμβουλές να τους ενημερώνω. Εχω αγωνία για το καινούργιο ξεκίνημα. Αλίμονο αν δεν είχα, γιατί δεν είμαι καβαλημένος. Αρνήθηκα τον τίτλο του "βασιλιά ή του πρίγκιπα της ενημέρωσης", ενώ κάποιοι άλλοι μένουν κολλημένοι σε αυτούς. Εγώ θέλω να είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας για τους τηλεθεατές».

Μέσα στις αρχές του καινούργιου χρόνου λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο. Κι είναι σίγουρο ότι η έλευσή τους θα προκαλέσει αρκετές αλλαγές και στα υπόλοιπα κανάλια.


Πηγή: Εσπρεσσο - του Γρηγόρη Μελά






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2800.html