Ερωτες, γάμοι και γεννητούρια επωνύμων από το 2011


Ημερομηνία Κυριακή, 01 Ιαν 2012 @ 22:00
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Μέσα στη χρονιά που πέρασε, γεννήθηκαν νέα ειδύλλια, πολλά από τα οποία δείχνουν να καταλήγουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η κρίση μπορεί να επηρέασε και τους σταρ, ωστόσο ο φτερωτός θεός του έρωτα δεν… τσιγκουνεύτηκε τα βέλη του, αφού το 2011 αποδείχθηκε άκρως ερωτικό.


1) Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν με το που έκανε ποδαρικό η περσινή χρονιά. Και μπορεί να έπαιξαν για αρκετό καιρό κρυφτούλι, όμως τελικά τα παιδιά το παραδέχθηκαν και πλέον μπορούν και κυκλοφορούν χεράκι-χεράκι παντού.

2) Ενας ακόμη έρωτας που γεννήθηκε μέσα στο 2011 ήταν της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Πέτρου Λαγούτη. Υστερα από έναν πολυσυζητημένο χωρισμό από τον Ορέστη Τζιόβα, η Κατερίνα βρήκε αυτό που έψαχνε στα μάτια του επίσης χωρισμένου Πέτρου Λαγούτη και από ό,τι φαίνεται περνάνε τέλεια οι δυο τους.

3) Από τα πιο lowprofile ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής. Βέβαια, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και έτσι το ειδύλλιό τους έγινε γρήγορα αντιληπτό από τα περιοδικά. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους προσπάθησαν αρκετά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τελικά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον.

4) Από τους πιο πολυσυζητημένους έρωτες είναι αυτός της Ελλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη. Η 41χρονη τραγουδίστρια, μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη και πατέρα του γιου της Αλέξανδρου, άνοιξε μια καινούρια σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τους πρώτους μήνες του 2011 και προκάλεσε αρκετά σχόλια λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους αλλά και του ύψους. Το ζευγάρι το πρώτο χρονικό διάστημα ούτε επιβεβαίωνε αλλά ούτε και διέψευδε τον έρωτά του, αν και ο φωτογραφικός φακός το εείχε εντοπίσει μαζί πολλές φορές. Η Ελλη Κοκκίνου μίλησε πρώτη φορά για την ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή σε γνωστό περιοδικό τον περσινό Μάιο. Παρά τα σενάρια που κατά καιρούς τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι ίδιοι το διαψεύδουν και παραμένουν μαζί.

5) Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης είναι ακόμη ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz. Τρία χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη ερωτεύτηκε ξανά. Στο πρόσωπο του Κώστα Μηλιωτάκη η 31χρονη τραγουδίστρια βρήκε τον άνδρα της ζωής της. Οι φήμες για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν πολύ καιρό πριν, αφού οι δυο τους είναι στενοί συνεργάτες εδώ και δύο χρόνια, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε στις αρχές του 2011. Το ζευγάρι κάνει ήδη σχέδια γάμου μέσα στο 2012, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.


ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ

6) Εκτός από έρωτες, το 2011 είχε και αρκετούς γάμους. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στο δημαρχείο της Φιλοθέης λίγους μήνες πριν η Κατερίνα φέρει στον κόσμο το μωρό τους.

7) Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και γιόρτασαν τον γάμο τους με μια λαμπερή δεξίωση στο Κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ το παθιασμένο φιλί της νύφης στον γαμπρό άφησε εποχή και έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά.

8) Η έκπληξη του 2011 ήταν ο γάμος του Νίκου Βουρλιώτη με την Ολγα Καρπαθάκη. Ο Ελληνας ράπερ άφησε πίσω του την εργένικη ζωή για τα μάτια της πανέμορφης συζύγου του Ολγας.

9) Επάνω σε δεκάδες περσικά χαλιά περπάτησε νυφούλα η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Κοντούλη. Ο γάμος τους έμοιαζε να είχε βγει από παραμύθι, ενώ οι δυο τους μεθυσμένοι από ευτυχία δεν είχαν μάτια παρά μόνον ο ένας για τον άλλον.

10) Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Βαγγέλης Μητρογιάννης επισημοποίησαν τον έρωτά τους με μια σεμνή τελετή, δύο πολύ σικ δεξιώσεις (μία στην Αθήνα και μία στο Λουτράκι) και κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, κάνοντας πολλούς να πέσουν από τα σύννεφα, αφού και οι δύο ήταν από τους τύπους που ορκίζονταν στην εργένικη ζωή.

11) Νυφούλα ντύθηκε και η Βασιλική Ανδρίτσου στο πλευρό του άνδρα της ζωής της Νίκου Συμεωνίδη. Η σχέση τους μετρούσε αρκετά χρόνια και οι δυο τους επέλεξαν το 2011 για να γίνουν και επίσημα ανδρόγυνο.

12) Από τους πιο όμορφους γάμους της χρονιάς που πέρασε ήταν αυτός του Αλέξανδρου Τζόρβα και της Χρυσαυγής Ατσιδάκου. Ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου και η όμορφη δικηγόρος φόρεσαν βέρες στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου Λουμπαδιάρη στον λόφο του Φιλοπάππου.


BABY BOOMS

Εκτός από έρωτες και γάμους, το 2011 έφερε και γεννητούρια. Ετσι, πολλές κυρίες της showbiz έγιναν μανούλες και κρατάνε στην αγκαλιά τους τα αγγελούδια τους.

13) Ο πελαργός επισκέφτηκε για δεύτερη φορά την Κάτια Ζυγούλη, η οποία έφερε στον κόσμο τον Ρουβά junior.

14) Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί επαγγελματικά να βρέθηκε μετέωρη, ωστόσο τίποτα δεν είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της από την ημέρα που απέκτησε το μωράκι της.

15) Το 2011 ήταν μάλλον και η χρονιά της Φαίης Σκορδά, αφού στη ζωή της μπήκε ένας λιλιπούτειος πρίγκιπας, που την έχει μαγέψει. Ο μικρός Λιάγκας είναι η μοναδική προτεραιότητα της μαμάς του.

16) Μανούλα έγινε και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μέσα από το blog της μοιράζεται την εμπειρία της μητρότητας με όλες τις φίλες της, επώνυμες και μη.

17) Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν μάλλον τα ομορφότερα για την Πέγκυ Ζήνα, αφού κρατάει στην αγκαλιά της το πανέμορφο μωράκι που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει.

18) Η Νίνα Λοτσάρη επίσης βίωσε για δεύτερη φορά την εμπειρία της μητρότητας που από ό,τι φαίνεται της πάει πολύ, αφού επέστρεψε στις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις της πιο όμορφη από ποτέ.

19) Τέλος, το καλύτερο δώρο έφερε φέτος ο Αγιος Βασίλης στη Ράνια Θρασκιά, η οποία παραμονή των Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πηγή: Εσπρέσσο - της Ανθής Βούλγαρη






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2796.html