Στάθης Ψάλτης: Είχα μείνει εντελώς παράλυτος..


Ημερομηνία Δευτέρα, 26 Δεκ 2011 @ 16:55
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiS



Είχαμε μάθει πριν λίγο καιρό ότι ο Στάθης Ψάλτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια παράστασης, κανείς όμως δεν φανταζόταν το μεγάλο του μυστικό. Ο ηθοποιός έλυσε τη σιωπή του και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την περιπέτεια της υγείας του.


«Ήμουν σχεδόν παράλυτος. Ο θεράπων ιατρός μου έκανε τα πάντα προκειμένου να αρχίσω και πάλι να κινούμαι, μέχρι που περπάτησα. Στο εξιτήριο μου έδωσαν να υπογράψω ότι αν πάω περιοδεία δε θα φέρουν ουδεμία ευθύνη για το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί», λέει ο ηθοποιός.

Στις αρχές του μήνα ο Στάθης Ψάλτης ξυπνούσε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου και δεν ήξερε πώς είχε βρεθεί εκεί. Είχε καταρρεύσει και τον είχαν μεταφέρει επειγόντως στον Τίμιο Σταυρό στο Αιγάλεω.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε τα χέρια του, ούτε τα πόδια του.

«Όταν άδειαζε το δωμάτιό μου από τους επισκέπτες και έφευγαν όλοι, ξεσπούσα σε δάκρυα και το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσα να σκουπίσω τα μάτια μου, γιατί δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου», αποκαλύπτει.

Οι γιατροί διέγνωσαν πολύ σοβαρή υπερκόπωση και του συνέστησαν να μην κάνει τίποτα απολύτως και να ξεκουραστεί.

«Αυτή τη στιγμή χρειάζεται να ξεπεράσω το σοκ του να μείνω παράλυτος., να μην μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου, να μην μπορώ να σταθώ στα πόδια μου γιατί δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλός μου. Ήταν ό,τι σκληρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ο γιατρός μου ο κ. Πουλόπουλος, έκανε τα πάντα για να με φέρει σ’ αυτήν την κατάσταση, να αρχίσω να κινούμε και πάλι, μέχρι που περπάτησα», είπε.

Στο πλευρό του φυσικά η γυναίκα του, η οποία στάθηκε δίπλα του βράχος, δείχνοντας την αγάπη της.

«Πολύ μεγάλη αγάπη εισέπραξα από τη γυναίκα μου, η οποία δεν έλειψε ούτε δευτερόλεπτο από το πλάι μου. Μου κρατούσε το χέρι, αλλά δεν είχα την αίσθηση της αφής», εξομολογείται.

Η υγεία του τώρα σταδιακά βελτιώνεται και αυτό που εύχεται είναι το καλοκαίρι να είναι εντελώς καλά για να ερμηνεύσει τον Δικαιόπολις στους «Αχαρνής», έναν ρόλο που όπως λέει είναι το όνειρό του.

Πηγή: Star.gr / Espresso / Sigma News






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2787.html