Οι Κώστας Λειβαδάς και Μαριάννα Πολυχρονίδη στην Κρήτη


Ημερομηνία Παρασκευή, 23 Δεκ 2011 @ 08:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΗ φιλία τους μετράει πάνω από 15 χρόνια. Η Κρήτη, ως ιδέα και ως αίσθημα, υπάρχει σε κάθε τους- μουσική- συνάντηση.
Η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει γίνει ευρύτερα γνωστή μέσα από το σήριαλ του MEGA, «Τα μυστικά της Εδέμ». Το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τον Σωκράτη Μάλαμα.
Την στηρίζει μουσικά ο Κώστας Λειβαδάς και μαζί εμφανίζονται σε Ηράκλειο και Χανιά λίγο πριν το τέλος του 2011 - 28 & 29 Δεκεμβρίου.


Ο Κώστας Λειβαδάς με αμέτρητα τραγούδια στις αποσκευές του και συνεργασίες με Μανώλη Λιδάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιώργο Δημητριάδη, Γιώτα Νέγκα… «Τα παιδιά των δρόμων», «Για να σε συναντήσω», «Μοίρα μου έγινες», «Σα να μην πέρασε μια μέρα», «Έχω άνθρωπο» και «χιλιάδες» ακόμα, εντάσσεται στους κορυφαίους τραγουδοποιούς της γενιάς του. Έχουν περάσει 14 χρόνια και 4 προσωπικοί δίσκοι. «Κρατήσου απ’ τη στάχτη» είναι ο τίτλος του καινούργιου του άλμπουμ.

Η Μαριάννα και ο Κώστας, υπόσχονται και το πραγματοποιούν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και τραγούδια. Τα περισσότερα φέρουν σαφώς την υπογραφή «Κώστας Λειβαδάς» στη μουσική και στους στίχους. Από την παράσταση δε λείπουν και γνωστές διασκευές αγαπημένων φίλων τους. Έκπληξη στο πρόγραμμα θα αποτελέσουν οι μαντινάδες με τη συνοδεία του Ανδρέα Αρβανίτη στη λύρα.

Στο Ηράκλειο στην ΠΥΞΙΔΑ
Τέταρτη 28 Δεκεμβρίου

Μουσική σκηνή ΠΥΞΙΔΑ
Διεύθυνση : 1866 αρ.69 και στην Τσικριτζή 3
Τηλέφωνο κρατήσεων 6976820822
Ώρα έναρξης : 22.00


Στα Χανιά στο Fagotto
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

Fagotto jazz bar
Aγγέλου 16 Χανιά
Ώρα έναρξης : 22:00
Τηλέφωνο : 2821071877
Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2784.html