Μπλιάχ 166 (ή Mpliax 166) - Γνωρίστε τους στο Rock & Art (+video)


Ημερομηνία Τετάρτη, 21 Δεκ 2011 @ 07:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiSΟι "Μπλιάχ 166" είναι μια ελληνόφωνη pop – comedy – punk μπάντα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το φθινόπωρο του 2010. Το Δεκέμβρη του 2010 κυκλοφoρεί το πρώτο της E.P με τίτλο "Άντε αγαπηθείτε όλοι" , το οποίο περιλαμβάνει το hit της μπάντας «Σουβλάκι με πίτα» , και το Δεκέμβρη του 2011 θα κυκλοφορήσει το δεύτερο album της με τίτλο "Γυνμοδρομίες".


Οι πολυάριθμες live εμφανίσεις τους από bar και μουσικές σκηνές μέχρι σε πλατείες, παραλίες και σουβλατζίδικα και η θερμή συμμετοχή του κόσμου , μαρτυρούν το λαμπρό τους μέλλον στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η στιγμή που ανεβαίνουν στο stage και πιάνουν τα μικρόφωνα είναι ξεχωριστή…. αφού ραπάρουν, με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, τα στραβά και τα όμορφα της καθημερινότητάς μας! Τρεις νέοι άνθρωποι με τον αυθορμητισμό τους και τη ζωντάνια τους υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικά live Partys με ξέφρενο χορό.

Support act : Barakiti Ska Band

Οι Barakiti είναι μια ska punk μπάντα που δημιουργήθηκε το 2008. Έξι παιδιά μεταξύ 16 και 18 ετών χρησιμοποιούν κιθάρα, μπάσο, ντραμς, τρομπέτα και τρομπόνι για να παίξουν ένα ελληνόφωνο χιουμοριστικό σκα και να εκτονώσουν όλη την ενέργεια που συγκέντρωσαν τα τελευταία χρόνια πίσω από τα θρανία. Οι συναυλίες επιφυλλάσουν ένα γεμάτο ενέργεια σόου με μικρά σκερτσάκια και σκηνικά παιχνίδια.

Rock & Art
Συγγρού 57 & Φραντζή , Αθήνα
Ωρα Έναρξης : 22.00
Eίσοδος : 10 ευρώ με ποτό

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2782.html