Ηλίας Ψινάκης - Fab5: Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος


Ημερομηνία Παρασκευή, 09 Δεκ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiSΣαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της απόλυσης του Ηλία Ψινάκη από το «Fab5». Ο ίδιος ο manager σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε κάνει αιχμηρά σχόλια για την εκπομπή του Ant1, κανείς όμως δεν περίμενε να απομακρυνθεί από το ριάλιτι του σταθμού. Μετά το σχόλιο του Ηλία Ψινάκη στο Twitter, όπου έγραψε ότι το «κανάλι είχε το δικαίωμα να με σουτάρει», ο Θέμης Μάλλης, ο αρχισυντάκτης της «Πρωινής Μελέτης» ήρθε σε επαφή με τον πρώτο, ο οποίος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της απόλυσής του. Η ίντριγκα, το κουτσομπολιό και οι ..ανθρωποθυσίες συνεχίζονται στον ΑΝΤ1 κατά τα πρότυπα του Dancing on Ice, αφου όπως φαίνεται όταν όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον και τηλεθέαση για το αντικείμενο της εκπομπής, προσπαθούν να την ..προκαλέσουν αλλιώς..


«Ο άνθρωπος που μου ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας μας, δεν ήταν κάποιος διευθυντής του Αnt1, αλλά ο διευθυντής της εταιρίας παραγωγής. Ο Γερμανός διευθυντής παραγωγής συγκεκριμένα. Δηλαδή, ένας Γερμανός απέλυσε έναν Έλληνα, επειδή απλά ο Έλληνας είπε τη γνώμη του», είπε αρχικά ο γνωστός manager.

Όσο για το αν είναι στενοχωρημένος με τις τελευταίες εξελίξεις, ο ίδιος απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος… Ό,τι έγινε, έγινε δίκαια. Όπως εγώ είχα κάθε δικαίωμα να πω την άποψή μου για την εκπομπή από τη στιγμή που με ρώτησαν, έτσι κι εκείνοι έχουν κάθε δικαίωμα να μην αποδεχτούν τη γνώμη μου, να μη τους αρέσει και να με απολύσουν. Και γιατί να με ενοχλήσει; Εδώ απολύεται η μισή Ελλάδα, γιατί όχι κι εγώ; Από τη στιγμή που ρωτήθηκα και είπα τη γνώμη μου, ήξερα και το αποτέλεσμα…».

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε τη «μεταμόρφωση» του Γιάννη Φλωρινιώτη. «Μετά τη μετάδοση του επεισοδίου με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, θα δούμε όλοι ποιος έχει δίκιο», συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης, προσθέτοντας ότι οι υπόλοιποι συνεργάτες στο «Fab5», με πρώτο τον Γιώργο Μέρλο, είναι «παγωμένοι» μετά από αυτή την εξέλιξη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα / Star

Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2770.html