Angelina Jolie: Ντεμπούντο στη σκηνοθεσία με μηνύσεις (+τρεϊλερ)


Ημερομηνία Πέμπτη, 08 Δεκ 2011 @ 11:00
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Η σκηνοθετική καριέρα της Angelina Jolie ξεκίνησε αρκετά επεισοδιακά, μιας και η πρώτη της ταινία "Τhe Land of Blood and Honey" έχει αντιμετωπίσει επιθέσεις, ήδη από την άρχη της παραγωγής. Η νέα σκηνοθέτις γύρισε μια ταινία για τον πόλεμο της Σερβίας με τη Βοσνία και τις βιαιότητες που συνέβησαν τότε. Η ιστορία του φιλμ εξελίσσεται μεταξύ ενός Σέρβου στρατιώτη και μια Βόσνιας γυναίκας που είναι αιχμάλωτή του. Η γυναίκα τον ερωτεύεται και αυτό δημιουργεί...νέες περιπέτειες!


Επειδή πολλές γυναίκες έπεσαν θύματα βιασμού εκείνη την περίοδο, πολλές οργανώσεις γυναικών θυμάτων του πολέμου επιτέθηκαν στην Jolie και της απαγορεύτηκαν τα γυρίσματα στην περιοχή. Η σκηνοθέτης είχε αναγκαστεί τότε να μεταφέρει τα γυρίσματα στην γειτονική Ουγγαρία.

Μετά από τα περσινα προβλήματα, η Jolie τώρα αντιμετωπίζει μήνυση από συγγραφέα ο οποίος την κατηγορεί ότι «πήρε» το βιβλίο του και το έκανε ταινία χωρίς την άδεια του, ενώ για καιρό συνεργάτες της Jolie μιλούσαν μαζί του για να αναλάβουν την παραγωγή και μετατροπή του βιβλίου σε σενάριο ταινίας.

Η Jolie σήμερα απάντησε ότι έχει εμπνευστεί από πολλά βιβλία που είχαν θέμα τον βιασμό γυναικών κατά την διάρκεια του Σερβο-Βοσνιακού πολέμου αλλά δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο βιβλίο.

Τα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν την διαμάχη. Μέχρι τότε, εσείς απολαύστε το τρέϊλερ στο επόμενο video.

Πηγή: ProtoThema.gr










Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2765.html