Φεύγοντας, πάρτε και το προφυλακτικό..


Ημερομηνία Πέμπτη, 01 Δεκ 2011 @ 04:45
Θέμα/Κατηγορία Νέα και Περίεργα

Αποστολέας LavantiS



Δεν ξέρουμε πόσοι έχουν συγκρατήσει από την ταινία Bad Teacher με την Καμερον Ντιάζ την εξομολόγηση της για τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή να αποκατασταθεί βρίσκοντας κάποιον πλούσιο ο οποίος θα ήθελε να την παντρευτεί. Σε κάποια φάση της διήγησης λοιπόν λέει, πως είχε εντοπίσει το μπαρ όπου έβγαιναν για διασκέδαση οι διάσημοι παίκτες μιας μεγάλης ομάδας με τους οποίους πέρασε καλά. Αλλά χωρίς αποτέλεσμα τελικά καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί την υστερία τους, που ΟΛΟΙ ήθελαν σεξ ΜΟΝΟ με προφυλακτικό και ΜΑΛΙΣΤΑ στο τέλος το ΕΠΑΙΡΝΑΝ μαζί τους. Ισως τελικά παρότι χιούμορ και υπερβολή το παραπάνω, τελικά να μην είναι για γέλια. Γιατί αν έκανε το ίδιο ο άντρας της ιστορίας που θα σας μεταφέρουμε ίσως να μην είχε τα τρεχάματα που θα διαβάσετε παρακάτω..!


Ο Τζο Πρέσιλ από το Χιούστον είχε στο παρελθόν μία μάλλον χαλαρή σχέση με την κοπελιά του, ονόματι Ανέτρια (πράγματι ένα κάπως περίεργο όνομα). Στο κρεβάτι βέβαια όλα πήγαιναν κατ' ευχήν, με μία μικρή παραξενιά εκ μέρους της.

"Επαιρνε η ίδια το προφυλακτικό για να το πετάξει ... έβγαινε τρέχοντας από την κρεβατοκάμαρα και δεν μπορούσα να υποθέσω κάτι κακό", όπως σχολίασε αργότερα ο Πρέσιλ.

Το 2007 το ζευγάρι χώρισε και ο Τζο συνέχισε τη ζωή του χωρίς να περιμένει νέα από την δεσποινίδα. Ετσι, όταν του ήρθε η αγωγή της για να πληρώσει διατροφή για τα δίδυμα που είχαν αποκτήσει μαζί, προφανώς δεν το πήρε και πολύ ήρεμα.

Ζήτησε άμεσα να γίνει τεστ πατρότητας και προς μεγάλη του έκπληξη επιβεβαιώθηκε ότι αυτός είναι ο πατέρας των παιδιών. Οπότε στράφηκε σε αστυνομικού τύπου έρευνα, για να διαλευκάνει το μυστήριο.

"Κλειδί" για τη λύση του ήταν μία απόδειξη που είχε εκδόσει στο όνομά του μία κλινική γονιμότητας για την "δωρεά σπέρματος" που είχε κάνει. Η εταιρεία του την έστειλε μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οπως έγινε σαφές, η Ανέτρια έπαιρνε συστηματικά "δείγματα" από τον φίλο της και τα πήγαινε στην κλινική προσπαθώντας να πετύχει εγκυμοσύνη με τεχνητό τρόπο, κάτι που τελικά πέτυχε.

Τώρα, ο Πρέσιλ μηνύει την κλινική για χρήση "προϊόντος κλοπής" προκειμένου να γονιμοποιηθεί πελάτισσά της, τονίζοντας ότι δεν πήγε ποτέ εκεί, ενώ οι πεποιθήσεις του είναι αντίθετες με την τεχνητή γονιμοποίηση.

"Στην πραγματικότητα, δεν πίστευα καν ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Ημουν συντετριμένος ... Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι η κλινική χρησιμοποίησε το σπέρμα μου χωρίς τη δική μου συναίνεση, χωρίς να έχω πάει εκεί ποτέ", τόνισε ο Πρέσιλ.

Στόχος του είναι να πάρει αποζημίωση για την απροσδόκητη τεκνοποίηση, καθώς "υπέστη συναισθηματικά τραύματα και σημαντική οικονομική ζημιά από το σημαντικό ποσό διατροφής που επιδικάστηκε στην μητέρα και τα παιδιά", όπως αναφέρει στην αγωγή.

Ο δικηγόρος του σχολίασε ότι "δεν πρόκειται για αυτό που περιμένεις όταν κάνει μία σχέση" και καυτηρίασε τα εργαστήρια γονιμοποίησης "μίας στάσης" που προχωρούν σε επεμβάσεις αυτού του είδους χωρίς τη συναίνεση των δύο μερών.

Δυστυχώς δεν έχουν γίνει γνωστά τα σίγουρα απολαυστικά σχόλια των "πεθερικών"...

Για αυτό, θυμηθείτε.. Δεν αρκεί το προφυλακτικό για να αποτρέψετε ατυχήματα ή δυστυχήματα αν τελικά δεν ξέρετε πού θα ..καταλήξει!..

Πηγή: e-go.gr





Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2755.html