Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δώρα από τη Unicef


Ημερομηνία Τρίτη, 29 Νοέ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Θέματα γενικού ενδιαφέροντος

Αποστολέας LavantiS



Με εμπνευσμένες συλλογές καρτών και δώρων που αντανακλούν το αληθινό πνεύμα προσφοράς των Χριστουγέννων, η UNICEF ξεκινά την Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Κάρτες γεμάτες ζωή».


Η Χειμερινή Συλλογή «Κάρτες και Δώρα γεμάτα ζωή 2011» παρέχει στους φίλους της UNICEF τη δυνατότητα μοναδικών επιλογών ευχετηρίων καρτών με πρωτοποριακό φινίρισμα, μοντέρνα χρώματα, πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά όλα σε άριστη ποιότητα. Αναπτυγμένες από τη UNICEF οι πρωτότυπες ιδέες δώρων περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά, συλλεκτικά και χειροποίητα είδη. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη κάρτα ή το δώρο να συνοδεύσουν τις ευχές τους, παιχνίδια, διακοσμητικά, ημερολόγια. Επίσης υπάρχου φούτερ, κασκόλ, κεριά, στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά άλλα.

Φέτος υπάρχει και πάλι μια ιδιαίτερη νέα σειρά από γούρια και διακοσμητικά ρόδια που θα φέρουν καλοτυχία στα σπίτια των φίλων της UNICEF.

Μια άλλη ξεχωριστή συλλογή η «Business Collection 2011» δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες και τις επιχειρήσεις να στείλουν ευχές στους πελάτες, τους συναδέλφους τους φίλους αλλά και τα παιδιά των εργαζομένων δείχνοντας συγχρόνως, την αφοσίωσή τους στα παιδιά όλου του κόσμου. Αυστηρά επιλεγμένες, δημιουργικές και πολυτελείς κάρτες και εξαιρετικά επιχειρηματικά δώρα (ημερολόγια γραφείου ,τσέπης, κούπες, διακοσμητικά είδη και πολλά άλλα), θα αποτελέσουν τον τέλειο συνδυασμό εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Η UNICEF, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές συνεισφορές προσκαλεί τους υποστηρικτές των παιδιών να ενισχύσουν την προσπάθειά της δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν τα δικαιώματά τους στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή.

Η UNICEF σώζει ζωές. Κάθε ενέργειά μας, σ΄ όλο τον κόσμο, βελτιώνει τη ζωή των παιδιών. Πρωτοπορούμε στη δημιουργία θετικών αλλαγών προς όφελος των παιδιών, με την ενεργή δράση μας σε περισσότερες από 150 χώρες ή περιοχές. Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, παρέχοντας στα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση και εξασφαλίζοντάς τους υγεία και σωστή διατροφή. Η UNICEF εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, γι’ αυτό προωθεί τη συμμετοχή τους στα κοινά. Δεσμευόμαστε στην προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και να βρίσκονται, και τους προσφέρουμε ένα μέλλον γεμάτο ζωή.

Για τις τηλεφωνικές παραγγελίες ιδιωτών και επιχειρήσεων υπάρχει σε 24ωρη λειτουργία, 7 μέρες την εβδομάδα, η γραμμή 801 500 12345.
Επίσης είναι διαθέσιμο τηλέφωνο το 210 72 55 555 (9π.μ. - 4μ.μ.) από Δευτέρα έως Παρασκευή και το fax 210 72 52 555
Επίσης όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές της UNICEF μπορούν να επισκεφτούν, να δουν και να επιλέξουν είδη από ολόκληρη τη συλλογή μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της UNICEF, www.unicef.gr
Ακόμα τα προϊόντα μπορούν να τα βρουν στα καταστήματα UNICEF:
Αθήνα - Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη, τηλ: 210 77 99 056
Θεσσαλονίκη - Ι. Δέλλιου 2 Πλ. Συντριβανίου, τηλ: 2310 286 916
Ηράκλειο Κρήτης - Μιχελιδάκη 19, τηλ: 2810 283 442
Χανιά - Μπονιαλή 25, τηλ: 28210 203 25
στα περίπτερα UNICEF:
Αθήνα - Πλ. Κοραή, Κοραή & Σταδίου
Καλλιθέα - Πλ. Δαβάκη (Θησέως & Δαβάκη)
Μαρούσι - Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)
Γλυφάδα - Γρηγορίου Λαμπράκη & Αγγέλου Μεταξά
Πειραιάς - Πλ. Κοραή & Ηρώων Πολυτεχνείου
Golden Hall - Μαρούσι
ΙΚΕΑ Αθήνας Αεροδρόμιο και Κηφισός

και στο Μετρό Συντάγματος 18,19 και 20 Δεκεμβρίου το μεγάλο bazaar της UNICEF

Τέλος κάρτες της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών:
Αγροτική, Geniki Bank, Citibank, Εμπορική, Κύπρου και Πειραιώς. Επίσης, και στα ΕΛΤΑ.








Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2751.html