Πρεμιέρα και στο Λονδίνο του Breaking Dawn part 1


Ημερομηνία Πέμπτη, 17 Νοέ 2011 @ 14:30
Θέμα/Κατηγορία Θέατρο - Κινηματογράφος - Τηλεόραση

Αποστολέας LavantiS



Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν αυτή τη φορά η Kristen Stewart στην εμφάνισή της στην πρεμιέρα του Breaking Dawn Part 1 στο Λονδίνο. Και αν στο Λος Άντζελες η τουαλέτα της είχε μεγάλο σκίσιμο, εδώ το φόρεμα ήταν αποκαλυπτικό στην πλάτη της ηθοποιού, σχέδιο του Roberto Cavalli. Ήταν συνεχώς αγκαλιασμένη με τον Robert Pattinson και βέβαια μαζί τους ήταν και ο Taylor Lautner. Όλοι τους αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί αρκετή ώρα πριν την έναρξη για να πάρει την καλύτερη θέση.


Χαμός στο Λος Αντζελες

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Los Angeles. Μιλάμε φυσικά για την παγκόσμια πρώτη του blockbuster “Twilight: Breaking Dawn Part 1”, το τελευταίο μέρος της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας με τον βρικόλακα Edward και την κοινή θνητή Bella, που επιτέλους παντρεύονται μετά από πολλές δοκιμασίες.

Για μέρες ολόκληρες οι θαυμαστές της ταινίας είχαν στήσει σκηνές έξω από το Nokia Theatre. Και οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν τους απογοήτευσαν! Ήταν όλοι εκεί, εκθαμβωτικοί και πολύ… vamp, προσαρμόζοντας το στυλ τους στις «επιταγές» της ταινίας.

Εκεί βέβαια που έγινε πανικός, ήταν με την άφιξη του Robert Pattinson και της Kirsten Stewart, οι οποίοι εκτός από το έργο, είναι ζευγάρι και στη ζωή. Οι δυο τους, έφτασαν μαζί και κρατιόντουσαν αγκαλιά, ποζάροντας στους φωτογράφους.

Ειδικά η 24χρονη Stewart, εντυπωσίασε άπαντες με την μακριά μπλε τουαλέτα της, η οποία ήταν διάφανη στο πάνω μέρος, ενώ το κάτω μέρος της, αν και maxi, είχε ένα τεράστιο σκίσιμο που έφτανε πολύ ψηλά, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα και μακριά άκρα της.

Με το μαλλί πιασμένο ψηλά πίσω σε free style σινιόν και έντονο βάψιμο στα μάτια, η Kirsten Stewart ήταν χάρμα οφθαλμών.

Εξίσου όμορφος και ο Robert Pattinson, o οποίος επέλεξε ένα γκρι κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ήταν πολύ chic.

Το ζευγάρι, δεν σταμάτησε να είναι κοντά καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ ο ένας δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από τον άλλον.

Εξίσου όμορφοί όμως ήταν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας, όπως η Ashley Green που επέλεξε μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, η Nikki Reed που φόρεσε πράσινη τουαλέτα σε αρχαιοελληνικό στυλ, αλλά και ο έτερος ωραίος «λυκάνθρωπος» του Twilight Τaylor Lautner, που επέλεξε μπλε κοστούμι με μπορντό γραβάτα, κάνοντας τη διαφορά.


Και στο Λονδίνο όμως έκλεψαν καρδιές και ..εντυπώσεις

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας “The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part1” έδωσαν το λαμπερό παρών και στην Ευρωπαϊκή πρεμιέρα του φιλμ, στο Λονδίνο, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για την αγαπημένη ταινία βρυκολάκων και λυκανθρώπων στο Λονδίνο

Ο Robert Pattinson, η Kristen Stewart και ο Taylor Lautner εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας, κάνοντας τους θαυμαστές τους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο να παραληρούν.

Οι τρεις πρωταγωνιστές χαιρέτησαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά, ενώ δεν παρέλειψαν να βρεθούν κοντά στους θαυμαστές τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart πόζαραν αγκαλιά για το φωτογραφικό φακό, ενώ και ο Taylor Lautner χάρισε πολλά χαμόγελα στους φωτογράφους.




Το πρώτο τρειλερ για το Twilight Saga Breaking Dawn part 1




Το νέο τρέϊλερ για το Twilight Saga Breaking Dawn part 1


Η ταινία “The Twilight Saga: Breaking Dawn-Part 1” βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 17/11.







Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2739.html