Και τραγούδια θα εμπορεύεται πλέον το Google!


Ημερομηνία Πέμπτη, 17 Νοέ 2011 @ 13:00
Θέμα/Κατηγορία Τεχνολογία και Επιστήμες

Αποστολέας LavantiS



Το Google, ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς τόπους παγκοσμίως, εισχώρησε και στη μουσική βιομηχανία καθώς αγόρασε πλατφόρμα μέσω της οποίας οι επισκέπτες του θα μπορούν να αγοράζουν εκατομμύρια μουσικά κομμάτια. Στα σκαριά και εμπορική συμφωνία με (ακόμα ένα) μεγάλο δισκογραφικό όμιλο για νέα μουσική υπηρεσία.


"Είμαστε ευτυχείς καθώς θα μπορούμε πλέον να αγοράζουμε εκατομμύρια τραγούδια", δήλωσε από το Λος Αντζελες ο διευθυντής του τμήματος εμπορικών προϊόντων του Google, Πωλ Τζόις.


Κοντά σε συμφωνία και με την δισκογραφική Universal

Η Google είναι κοντά σε μία συμφωνία για την κατοχύρωση τραγουδιών από τη Vivendi Universal Music Group, σε ό,τι αφορά τη νέα μουσική υπηρεσία, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Bloomberg. Η συμφωνία αυτή μπορεί να υπογραφεί ακόμη και αύριο, ακολουθώντας το «παράδειγμα» της φημολογούμενης υπογραφής που έβαλε η EMI Group Ltd.

Δείτε και το παρακάτω διαφωτιστικό video για το πού φαίνεται να πηγαίνει όλο αυτό:



Η Google έχει σκοπό το λανσάρισμα ενός μαγαζιού για το «κατέβασμα» τραγουδιών από το διαδίκτυο, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να αποθηκεύει σε οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο Internet. H εταιρία, σκοπεύει επίσης να προωθήσει τα πλάνα της για τη διαμοίραση τραγουδιών μεταξύ χρηστών του Google+. Αναμένουμε τις αποκαλύψεις της, στο event που έχει προγραμματίσει για τις 16 Νοεμβρίου, στο Λος Άντζελες.

Πηγή: Ημερησία, Bloomberg, Πρώτο Θέμα






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2738.html