Βραδιά Lady Gaga τα βραβεία του ΜTV φέτος


Ημερομηνία Δευτέρα, 07 Νοέ 2011 @ 15:00
Θέμα/Κατηγορία Μουσικά νέα - Συναυλίες - Δισκογραφία

Αποστολέας LavantiS



«Σάρωσε» τα βραβεία του MTV η Lady Gaga. Μεγάλη νικήτρια στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV, που έγιναν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μπλελφαστ της Ιρλανδίας, ανακηρύχθηκε για μία ακόμη φορά η Lady Gaga. Συνολικά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απέσπασε τέσσερα βραβεία: καλύτερης τραγουδίστριας, καλύτερου τραγουδιού, καλύτερου βίντεο-κλιπ και περισσότερων φαν.


Για μία ακόμη φορά, η Lady Gaga συγκέντρωσε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές της επιλογές.

Στους νικητές συγκαταλέγονται ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Μπρούνο Μαρς, που κέρδισαν από δύο βραβεία ο καθένας.

Μετά την λήξη της τελετής η Lady Gaga δήλωσε συγκινημένη για τα βραβεία που έλαβε. Η τραγουδίστρια δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον ηθοποιό Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο οποίος έπρεπε να παραδώσει ένα βραβείο ενώ εκείνη ήταν «ντυμένη»... κοχύλι. «Προσπαθούσα να βρω το χέρι της αλλά κατέληξα να κρατάω εγώ το βραβείο» είπε. «Προσπαθούσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω. Αλλά είναι αξιαγάπητη» πρόσθεσε.

Μεταξύ των νικητών ήταν επίσης η Katy Perry, ο Eminem και οι Linkin' Park. Τιμητικό βραβείο έλαβε το θρυλικό συγκρότημα των Queen για την συνολική προσφορά τους στην μουσική, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν το ειδικό αφιέρωμα στην αδικοχαμένη Έιμι Γουάινχαουζ.

Πηγή: Ημερησία






Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2729.html