Στο νοσοκομείο η Rihanna εν μέσω περιοδίας


Ημερομηνία Τρίτη, 01 Νοέ 2011 @ 23:20
Θέμα/Κατηγορία Κατινιές και Gossip!

Αποστολέας LavantiSΣε νοσοκομείο της Σουηδίας, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της περιοδείας της (που ονομάζεται LOUD, όπως και το πέμπτο κατά σειρά studio album της), μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Rihanna.

Η 23χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να δώσει μια συναυλία στην πόλη Malmö της Σουηδίας, αναγκάστηκε όμως να την ακυρώσει, καθώς έπρεπε να νοσηλευθεί με έντονα συμπτώματα γρίπης.


Ανεβάζοντας η ίδια στο Twitter της μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, η νεαρή σταρ από τα Μπαρμπέιντος απολογήθηκε για την ακύρωση της εμφάνισής της: «Συγνώμη Malmö» έγραψε, ενώ, λίγη ώρα αργότερα, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ζητάω συγγνώμη από όλους όσοι θα έρχονταν στο show στο Malmö. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που θα τραγουδούσα για όλους εσάς. Θα ήταν πολύ ωραία βραδιά… Τόσο καλύτερη από αυτή που θα περάσω άρρωστη, με γρίπη. Έχω πραγματικά στεναχωρηθεί που δεν κατάφερα να είμαι εκεί».

Δείτε παρακάτω και την σχετική φωτογραφία που ανέβασε η δημοφιλής τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

Με ορούς στο κρεβάτι του νοσοκομείου η Ριάννα ανεβάζει τη φωτογραφία της στο twitter

Πηγή: SigmaLive


Το άρθρο αυτό προέρχεται από

HotStation.gr Greek Radio online


http://www.HotStation.gr

Το URL της ιστορίας αυτής είναι το εξής
http://www.HotStation.gr/article2726.html